1 439 3

„Шушана” дъни по радиоуредбата във варненско училище

Мартин Христов

Чалга звучи в междучасието по училищна радиоуредба в началното училище „Патриарх Евтимий” във Варна. За това алармираха зрители на bTV.

„Шушана” в изпълнение на Наско Ментата. Тази песен прозвучава преди два дни в голямото междучасие по радиоуредбата на училището.

„Ако това е увеселително заведение, имаше маси, ракия, салата, може би Наско Ментата нямаше да е толкова зле”, коментира майка на ученик.

В училището отскоро в голямото междучасие по радиоуредбата децата слушат известни песни.

„Смятам, че канализираме онази агресия, която може да бъде разхвърлена в други посоки, които ние не можем да овладеем”, казва училищният психолог Кристина Радева.

От училището обясниха, че песента на Наско Ментата била пусната по настояване на изключително дисциплиниран по-горен клас ученици.

„Не по начина, който е социално желателен и приемлив, но ние направихме тези деца щастливи. Така, както цялата система, за толкова години не успява да ги прави щастливи”, смята още училищния психолог.

Директорката Веселина Манолова пък се ангажира никога повече да не пуска чалга по уредбата.

Варна / България


Още по темата

 • Наско Ментата: "Шушана" не е чалга

  Наско Ментата: "Шушана" не е чалга

  „Никога не съм очаквал песента „Шушана“ да има такъв огромен успех. Всичко стана изведнъж. Исках да върна едни малко по-ретро ...
  14.01.2018
  5 001
  12

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Истината винаги боли
  Отговор
  1 11:14  29.11.17
  Следващата стъпка е груповият секс,само трябва някоя супер дисциплинирана паралелка да даде пример и почвайте,то и без туй вече всички мислят за х-й.....
 • Президент Унгого Кобе
  Отговор
  2 11:29  29.11.17
  Нали казахте,че е демокрация защо забранявате изкуство.Човека пее любовна песен.Айде сега да ви видя у толерантните,демократични пеперуди.
 • Иоуееееее
  Отговор
  3 13:29  01.12.17
  Изключително дисциплинирания клас са си просто прости чалгари... Бля... Повръща ми се!!!

Напиши коментар:


Публикувай