1 038 4

Петко Симеонов: Нинова се превръща в Йоло Денев

Светослава Ингилизова

Много често действията и думите на знакови лица от БСП не са перфектни. Вместо адекватна реакция или пълно подминаване от ГЕРБ, на няколко пъти чувам важни лица от ГЕРБ да казват - "Те са опозиция. Борят се за власт. Оправдано е да бъдат такива." Това коментира във фейсбук писателят Петко Симеонов.

"Тези изрази имат огледален прочит: "Който е на власт, има право на всичко, за да опази властта си."
Корнелия Нинова с постоянните си подскачания (защото е опозиция!) води БСП към ролята на Йоло Денев. Както Йоло е опозиция на всичко,така и тя. Остава само да викне - мен Бог Тангра ми говори!..
Написала писмо "до народа", Борисов да си премерел членската книжка в БКП... Като гледам заседанията на Парламента, събранията в нашия вход са класа над дискусиите в него. Моля Ви се!

И от двете страни! Бъдете сериозни хора. Не слушайте платени "анализатори", които покрай вашите ежби живеят.

И двете партии се кълнат - никога нямало да бъдат в коалиция! Ами ако България се нуждае от вашето разбирателство?! Какво правим? Терминал две, а?

Борисов и Нинова се съдели... Простотия! Добре, че в съда са се намерили разумни хора, та им насрочили делото чак за първи май. Белким кротнат.

Молба към ГЕРБ - продължете линията на спечелили доверието на хората и не се хващайте на въдицата на персони, които не знаят какво е да си отговорна ЛЯВА опозиция.

Молба към БСП - влезли сте в балон и отвътре го надувате. Ще го пукнете. Занимавайте се с политика, а не с журналистика и махленско викане.

България трябва да върви напред! А не вие - ГЕРБ или БСП", коментира още Симеонов.

"Именно комуниститe, тяхната партия, забраняваха книги за Левски - справка книгата на проф. Николай Генчев „Левски,революцията и бъдещия свят“,издадена през 1973 г. Тази книга излезе от печат и впоследствие бе иззета от разпространителската мрежа и на практика забранена от комунистическата цензура. Причината: Левски говори за бъдещия свят като свят на равнопоставени народи, а така също авторът, проф. Генчев, прави намеци за зависимата спрямо Русия България.Така, че комунистите би трябвало да се извинят, защото има причина,те са използвали името на Левски за политическа разправа и цензура, т.е. били са гузни само от споменаването на името му", коментира пък бившият председател на НС Димитър Главчев.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 10:46  29.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Жоро
  Отговор
  2 10:59  29.11.17
  Това за Левски много ми хареса!Комунистите трябва да се извиняват до Коледа!!!
 • Пеньо
  Отговор
  3 10:59  29.11.17
  Добре написано!
 • стоян георгиев
  Отговор
  4 12:51  29.11.17
  много успешно сравнение с иоло денев и нинова.интелектуални близнаци!

Напиши коментар:


Публикувай