1 205 3

Овчаров: АЕЦ "Белене" ще се случи

Дефицитът в региона е над 40 хил. мегаватчаса

Венцислав Михайлов

В крайна сметка АЕЦ "Белене" ще се случи. Това прогнозира в предаването "Денят започва" по БНТ Румен Овчаров от БСП. По думите му големият въпрос дали ще се реализира проектът е чисто политически.

"Американският посланик каза в интервю, че АЕЦ "Белене" е лош проект. Не мисля, че Бойко Борисов е станал по-самостоятелен политически, ще трябва да погледаме", каза Овчаров.

Смешно ми е как хора, които през 2012 г. си скубеха косите да ни обясняват, че АЕЦ "Белене" не ни е необходим, днес ни убеждават в обратното. Обясняваха ни как ще ги напляскаме руснаците, как няма договор, каза Румен Овчаров.

Според него няма проблем за икономическите ползи от проекта. Дефицитът в региона е над 40 хил. мегаватчаса, коментира той.

Бойко Борисов не иска да разследва приватизацията. Ако искаше - да беше запознал с "Булгартабак". Недоволството на хората е факт, каза още Овчаров. Иван Костов беше поставен под условията на МВФ. Не го оправдавам, но такива бяха купувачите тогава.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 10:47  30.11.17
  АЕЦ Белене е нужен за да резнеме високия ток от Марици 1-3 и Брикел
 • Мамин Кольо
  Отговор
  2 11:04  30.11.17
  Червените кхмери ще ни загробат със чайник - Сделано в СССР
 • До Бесен Язовец
  Отговор
  3 14:38  30.11.17
  Хахаха колко си заблуден... Аланкоолу токът от белене ще е ако не още по-скъп и от на мариците,то със сигурност не по-евтин от тях... Ще си резнеме държавата накрая с такива акълии кат тебе...

Напиши коментар:


Публикувай