806 8

Валери Симеонов: Не ме е срам, че открих тоалетна

Вицепремиерът коментира още производството на незаконен алкохол и филма на Елена Йончева

Снимка: Архив
Снимка: Архив
Константин Карагьозов

"Незаконните производители на ракия нямат нито касов бон, нито плащат акциз, а се оплакват. Ще ограничим този сив сектор с постоянство. Не страдам от болно самолюбие, бих отишъл лично да проверя казаните за ракия по селата и градчетата. Не ме е срам, че съм открил тоалетна, както се писа по медиите", каза вицепремиерът Валери Симеонов в сутрешния блок на БНТ.

"Определено има натрупани административни дефекти, те трябва да бъдат решени и да се постави началото на практически действащ модел. Когато приложиш едно практическо решение всичко започва да се подрежда", заяви още той.

"Започва да ми омръзва да говоря за кадрите на Елена Йончева. Не знам дори защо го наричате "филм". Това са некадърно монтирани видеокадри с цел манипулация. Шофьорът на Йончева, който "случайно“ попада на голяма група бежанци, не е издържал полиграф на въпроси за трафик на хора, но тя все пак го взима на работа", разкри вицепремиерът.

"Социализмът със сигурност не е бил добър. Тези 27 години Преход са борба на закоността с лакомията. Лакомията няма политически цвят", продължи Симеонов.

"Когато в една коалиция се казва истината, не слугува на по-големия, търси истината и грешките, това е най-добрата формула за стабилност на една коалиция", допълни политикът.

"БСП винаги е паразитирала около обществото, тя няма как да съществува по време на положителни процеси. Въпреки това цялата активност сега е насочена към Европредседателството", завърши Симеонов.

България


Още по темата

 • Томислав Дончев: Не бих открил тоалетна

  Томислав Дончев: Не бих открил тоалетна

  Аз не бих открил тоалетна, но това е мое решение, Валери Симеонов е човек, който обича да провокира, призна другият вицепремиер Томислав ...
  29.11.2017
  625
  4
 • Валери Симеонов откри тоалетна

  Валери Симеонов откри тоалетна

  Вицепремиерът Валери Симеонов откри нов обществена тоалетна. Такава липсваше на граничния пункт "Калотина". "Всичко това стана ...
  28.11.2017
  1 933
  11

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • БОБИ КОЧА
  Отговор
  1 11:58  30.11.17
  Ми какво срамно има, на този етап магистралите ги открива само Боко
 • Къртев
  Отговор
  2 12:00  30.11.17
  От, какво да го е срам? Та, той се е оакал. Всички строят, а Валери, тоалетна.
 • гцймгймгйчтйчтйчтйчсйчсйцкъбс
  Отговор
  3 12:11  30.11.17
  ВСЕКИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ Е ЗАТЪНАЛ В ...........
 • Гост
  Отговор
  4 12:36  30.11.17
  НУЖНИК ОТКРИ НУЖНИК

 • Истината винаги боли
  Отговор
  5 13:41  30.11.17
  Митница без тоалетна,магистрали без тоалетни,гари,автогари и летища с вонящи тоалетни.Намери се един който да реши проблема на о-раните,те го оплюха,били свикнали и без тоалетна,в гащите.А за Европейски стандарт говорят всички,ами нали от тука се почва.....
 • Прекалено късо име
  Отговор
  6 13:44  30.11.17
  28...години вече е преходът и с това ли трябва да се гордеем?!?
 • баце
  Отговор
  7 16:07  30.11.17
  Какво му разбира главата от правене на филми че да дава оценка. Некъдърни неграмотни лакоми селски тарикати да им пуснем водата и в канала
 • възмутен
  Отговор
  8 14:06  01.12.17
  Нищо лошо за тоалетните, необходимост, ама ниво на вице премиер да открива тоалетни - ПОЗОР! Каквото нивото на вицето, такова нивото на обекта.

Напиши коментар:


Публикувай