1 541 8

Дупка на „Тракия“ спука гумите на десетки коли

Временно бе ограничено движението в активната лента

Денис Джамбазов

Дупка на магистрала „Тракия” изложи на риск десетки шофьори. Всички те са спукали гуми на 13-ия километър в посока Пловдив. И са се разминали на косъм от катастрофа, съобщи Нова телевизия.

Наложи се хората с часове да чакат помощ. А движението в района беше ограничено. От АПИ съобщиха, че движението се осъществява в изпреварващата и аварийната лента. Регулира се от представители на пътноподдържащата фирма „Автомагистрали“ и „Пътна полиция".

Екипи на АПИ и пътноподдържащата фирма оказват нужното съдействие на водачите, за да могат да продължат пътуването си, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура”. Щетите на автомобилите ще бъдат възстановени от пътноподдържащото дружество „Автомагистрали”.

Малко по-късно от АПИ съобщиха, че шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и при километър 17. Там временно е ограничено движението по активната лента за обезопасяване на неравност на пътната настилка. Движението се осъществява в изпреварващата лента. На място движението се регулира от Пътна полиция и „Автомагистрали".

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 08:21  02.12.17
  Прехвалените ни магистрали и пътища, за които ни увеличиха и цените на винетките преди време....
 • Мишо
  Отговор
  2 08:22  02.12.17
  Типичен пример за дупка убиец цял живот карам по разбити пътища но съм загубил бдителност за подобни ями. Стегни се българино знаеш ли къв кеф е като не я уцелиш!!!
 • Минетки
  Отговор
  3 08:23  02.12.17
  Добре ,че няма жертви!
 • Бай Киро
  Отговор
  4 09:07  02.12.17
  Между Ловеч и Плевен има 3 бр. такива и никой нищо не прави.

 • Даниел
  Отговор
  5 09:59  02.12.17
  А оная шефката на АПИ се пъчи нагло с чати и парцали за по 5-6 Бона . И още по-нагло ни обяснява как цената на винетките трябва още да се вдигне . А в същото време нови пътища са на вълни и осеяни в дупки, липсва маркировка ,а където се кърпи кара до следващия по-силен дъжд . И като съберем 2и2 излиза че фирмите които печелят конкурси правят икономии от материалите за да има комисионни за тази сатанинска шайка . Но и тяхното време ще дойде , Божието Слово го доказва и то ще ги съди. Яков 5 1. Чуйте вие, които сте богати: ридайте и плачете с глас заради нещастията, които ще ви сполетят. 2. Богатството ви ще изгние и молци ще изядат дрехите ви. 3. Ръжда ще покрие златото и среброто ви – ръжда, която ще е свидетелство срещу вас и ще разяде плътта ви като огън. В последните дни сте натрупали своите съкровища. 4. Ето: вие не платихте на работниците, ожънали нивите ви, и техните викове достигнаха до ушите на Господа на небесните войнства. 5. В разкош живяхте на земята и добре се забавлявахте, угоихте сърцата си, както се угояват животни за деня на заколението. 6. Осъдихте и убихте невинни, които не можеха да ви окажат никаква съпротива. 7. Бъдете търпеливи, братя и сестри, докато Господ дойде. Вижте земеделецът как чака скъпоценния плод на земята – търпеливо изчаква, докато паднат есенният и пролетният дъжд. 8. С такова търпение чакайте и вие, запазете надеждата в сърцата си, защото не е далеч денят, когато Господ ще дойде.
 • Манипулация
  Отговор
  6 10:59  02.12.17
  И се чудим защо има толкова катастрофи , повечето инциденти стават заради ей такива ями , защото се правят рискови маневри да се избегнат . А те прехвърлят проблемите от болната на здравата глава.И ни налагат все по сурови санкции.
 • 7 11:22  02.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 😀😀😀
  Отговор
  8 20:12  02.12.17
  Несъобразена скорост.

Напиши коментар:


Публикувай