2 230 13

Тома Томов: Саудитска Арабия няма да строи хотели у нас

Амбициите им били много по-големи

Светослава Ингилизова

„Няма да дойдат от Саудитска Арабия да строят петзвездни хотели у нас”, смята депутатът от БСП Тома Томов.

„Те няма какво да инвестират в България, защото има несъвместимост в мащабите. Техните амбиции са много по-големи”, категоричен е той.

По думите му официалното посещение на Саудитска Арабия е трябвало да бъде направено още преди 10 години, а българско посолство там би било хубаво.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • jambazina
  Отговор
  1 13:49  03.12.17
  Така е. Също така и китайците няма да строят Хемус.
 • Гост
  Отговор
  2 13:56  03.12.17
  И ко праим? Нещо за крадене от еврофондовете поне ще има ли?
 • 3 14:05  03.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • бай той
  Отговор
  4 14:16  03.12.17
  Договорено е масовото изкупуване на земите ни. Няма друго какво да е. Нито ние можем да им продадем нещо, нито те. Единственото, което е логично се отнася за земите ни и обучението на имами в СА. Не, че до сега не се правеше. Масово по-будните момчета от Родопите които са помаци се пращат да завършват религиозни уеилища там и ги подготвят за джихад и помюсюлманчване на населението. Познавам няколко човека бивши съученици и приятели, които учеха в СА по някаква там мюсюлманска програма. Всички им се плаща от СА и после пак СА им плаща да агитират. След завършването там стават други хора. Повярвайте ми промиват им тотално мозъците и ги правят, като марионетки. Не знам кой ги координира и ръководи в България, но имат някакъв център от където им спущат задачите, контролират и плащат. Не е от мюфтийството, защото с тях никак не се обичат. Дори гонят назначените имами от мюфтийството и настаняват радикалите завършили в СА. Просто е някакъв ужас. Боко Тиквата не зная какви ги върши, но ми се струва, че всички ще страдаме. Тихомълком ще вкарат някой закон и ще си го гласуват и в един момент може да осъмнем без земя. Ще я разпродадат на офшорни компании зад които стоят парите на СА. и така ще останем не само без държава, но и без земя. Американските бази ще гарантират безпрепятственото изпълнение на този план.

  Коментиран от #7, #13


 • ЗЕВС
  Отговор
  5 14:28  03.12.17
  Тома Томов журналист, народен представител в 44 Народно събрание агент, секретен сътрудник Тодоров 1970-1974г.
 • Бесен Язовец
  Отговор
  6 17:02  03.12.17
  И този родолюбец се скри в парламента и му плащаме заплатката.
 • шейх и роби
  Отговор
  7 20:15  03.12.17

  До коментар #4 от "бай той":

  Никакъв закон няма да вкарват ...Боко Тиквата ще се опита да ни вкарва в по големи дългове ...държавата ще изпадне в несъстоятелност да ги плати и някой щейх ще изкупи дълговете ни и ще се окаже че ние сме негови дългови роби заедно с къщите прасетата и кокошките ...НЕ можете да си представите до какво ни води Тиквата с магнолиите ... а за Базите си напълно прав ..ще стрелят по бунтуващето население като по терористи...
 • БАЙ ГЕНЧО от горно надолнище
  Отговор
  8 21:48  03.12.17
  ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ , и еврофодовете свършват след две г. Ами кво ше краднем тогава??? Аз му казах , ако требе и кючек да играят с царя и каракачаня но милиардите ги искам тук. Ама и Борисов не се сети да води мювтията, та нали са монархия тия там .
 • ПСИХОЛОГ
  Отговор
  9 21:56  03.12.17
  И този се уреди в яслата пак на наш гръб. Цял живот беше привилигировен като гарела и кевокчиян, няма оттърване от тези подмазмазмазмаззззз , угажжжжжжж политттт коменнннннт от само една единсвена бивша пратия.
 • Све
  Отговор
  10 22:17  03.12.17
  Както обикновено ТТ казва истината, независимо дали ще се хареса на д.б.л.те Боко и ГЕРБ работят единствено по чужди поръчки и лични интереси. Заслепен от болести и бедност българинът не търси алтернатива
 • ВЕЛКО ВЕРИН СвободнаЕвропа
  Отговор
  11 00:40  04.12.17
  По Тошово време беха създадени тези паразити , които могат само да консомират блага, без никакъв принос. Имаше хиляди партийни секретари, полит инструктори партийни лакеи и още сумати лапачи .
 • Реалист
  Отговор
  12 19:00  04.12.17
  И тая бесепарска латерна влезе в парламента само да си заформи пенсията. Агентите на ДС и КГБ се събраха под крилото на курни
 • Петър
  Отговор
  13 13:43  06.12.17

  До коментар #4 от "бай той":

  И аз така мисля, че ще стане. Но не знам защо никъде по форомите не се пишат такива неща. Няма дебати за тези Огромни заплахи. Иначе всичко е очебийно ! Защо ?

Напиши коментар:


Публикувай