1 932 10

„Булгартабак“ на протест срещу политик

Стефанаки Йоанис

Служители на "Булгартабак - Холдинг“, които днес излязоха на масов протест срещу безпрецедентна негативна медийна кампания от страна на лидера на партия "Да, България“ Христо Иванов и обслужвана от изданията от кръга "Капитал" на Иво Прокопиев, стигнаха пред офиса на партията на бул."Драган Цанков", който е затворен за движение на МПС.

Протестът на служителите на "Булгартабак - Холдинг" продължава пред сградата на Народното събрание.

”Булгартабак" е отговорен производител!”, ”Ние честно си плащаме данъците, а Вие”, ”Не се страхуваме от манипулаторите ”Капитал” и ”Да, България”, пише на плакатите, издигнати от протестиращите.

Вчера в своя позиция от "Булгартабак - Холдинг“ АД заявиха, че организатори и изпълнители на тази кампания са медиите, свързани с бизнесмена Иво Прокопиев и кръга "Капитал“, както и неправителствени организации, получаващи финансиране от чуждестранни фондации.

Преди дни вътрешният министър Валентин Радев каза, че е отправил запитване до турските служби за евентуална контрабанда от "Булгартабак" и очаква отговор. Същото потвърди вчера и главният прокурор Сотир Цацаров.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пеньо
  Отговор
  1 12:28  06.12.17
  Турците няма какво друго да отговорят, освен вече казаното че част от контрабандните цигари са произведени от Булгартабак. Това прави ли фирмата контрабанден вносител?
 • Българин
  Отговор
  2 12:46  06.12.17
  Роби и жертви на мазния Пеевски. Кой знае какво са ги правили, че да излязат на този протест : (
 • Самуил
  Отговор
  3 12:49  06.12.17
  Операция на Пеевски Участват не само служителина Булгартабак ,но също и на Техномаркет ,като нито едните ,нито другите присъстват там доброволно. Драматургията в България е на високо ниво -предлагам за Аскеер
 • ювжювжювжювжювжювгй
  Отговор
  4 13:35  06.12.17
  ЗАГОВОР СРЕЩУ ИСТИНСКАТА ОПОЗИЦИЯ. ....ОТ ТРИТЕ ПРАСЕНЦА. ...ОТ ЕДНА КОЧИНА. ..

 • Azazel
  Отговор
  5 13:56  06.12.17
  А, на вас колко ви плати Пеевски за този прес-релийз, за да представите така едностранно: Публикувано във факти.бг: "безпрецедентна негативна медийна кампания от страна на лидера на партия "Да, България“ Христо Иванов и обслужвана от изданията от кръга "Капитал" на Иво Прокопиев", както обичат да се изразяват неговите медии за всичко, което не им изнася? Това, че Христо Иванов задава въпроси (чий в крайна сметка е "Булгартабак", защо нашите служби се прават на ударени по отношение на доклада на турските служби и т.н.?) и само медиите на Прокопиев + две - три други не са обвързани с Пеевски и смеят да публикуват тези въпроси, не е безпрецедентна атака с "организатори и изпълнители на тази кампания... медиите, свързани с бизнесмена Иво Прокопиев и кръга "Капитал“, както и неправителствени организации, получаващи финансиране от чуждестранни фондации.", а съвсем резонен въпрос, на който очевидно определени хора предпочитат да не дадат отговор, и да контраатакуват със сочене с пръст към обичайните нарочени - неправителствени организации/чужди фондации (само "зеленият октопод" не знам как са го пропуснали, ама сигурно в бързината си да отговорят, са го забравили...)...
 • Иван
  Отговор
  6 14:34  06.12.17
  Ким Чен Ун може със завист да наблюдава тази перфектна, спонтанна и доброволна инициатива на тружениците от Булгартабак. Браво на трудовите хора.
 • дедо Поп
  Отговор
  7 14:51  06.12.17
  ОТ преди 18 часа: “Всички сме инструктирани да се явим рано сутринта пред фабриката, където под строй ще ни качат на автобуси и ще ни закарат в София на “протест” под надслов “Искаме работа, не правим контрабанда!”. (А всички знаем истината!) На всеки десет души има отговорник, който разполага с телефонните ни номера и следи за присъствието. Служителите на Техномаркет също ще бъдат заставени да “протестират”. Инструктирани сме да не даваме интервюта пред медиите и да не се занимаваме с “провокатори”. Ще получим кречетала, още няколко заплахи и порция страх...”
 • старата школа
  Отговор
  8 14:53  06.12.17
  Тъпите сороси и американски фондации защо саботираха през 2014 назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС с протести? Сега държавата щеше да е по мед и масло ако се контролираше от тройната коалиция БСП-ДПС+Златния пръст. Върнете държавата на Пеевски и Доган, мафиоти американски !
 • Радо
  Отговор
  9 20:57  06.12.17
  Всички ли, които работят в Булгартабак са такива олигофрени, или само тия, протестиращите, дето ги интервюираха по новините?....аси тъпия народ, оскотял за една коричка хляб се прави на маймуна да угоди на оня скопения нерез.
 • Борис
  Отговор
  10 23:03  06.12.17
  Христо Иванов пак обслужва интересите на Прокопиев и е готов да изложи на риск стотици хора с неговите поръчкови изказвания.

Напиши коментар:


Публикувай