Last news in Fakti

6 Декември, 2017 17:56 4 468 10

Репресиите в антитерористичния отряд продължават

  • георги гайков-
  • собт-
  • антитероризъм-
  • барети

Георги Гайков натиска служителите да се подписват в негова защита

Репресиите в антитерористичния отряд продължават - 1

Репресиите в СОБТ продължават с пълна сила. Това ставя ясно от второ писмо, изпратено до "Фрогнюз" от антитерористичния отряд.

Командосите обясняват как началникът им Георги Гайков ги натиска да се подписват в негова защита. Освен това заместникът му търси политическа подкрепа, за да може Гайков да остане на поста си. Припомняме ви, че преди няколко дни 27 командоси се подписаха под писмо, в което подробно разказаха как върху тях се упражнява невиждан натиск.

В поредното писмо от СОБТ се казва следното:

Хората на Гайков тръбят в района на СОБТ, че ще има реваншизъм с всеки служител осмелил се да даде показания пред Инспектората. Служители, които не са подписали сигнала искат да дадат сведения и показания за случващото се в отряда, но се страхуват. При такава проверка с цел да се установи обективната истина и фактите, би следвало Командирът да се отстрани временно от длъжност до приключване на проверката, за да не влияе и оказва психологически натиск върху подчинените си.

Отрядът работи за интересите на гражданите, а не за интересите на политиците. При терористичен акт, това са момчетата – професионалисти, които ще го предотвратят или заловят терористите. Но в момента тези професионалисти са подложени на репресии, всеки се страхува за работата си и това как ще се грижи за прехраната на семейството си. Служителите не смеят да отидат и да дадат сведения пред инспектората и да кажат каква е истината. В навечерието на европредседателството на България, това е недопустимо и то в структура на МВР – в една от най-важните структури. Тече проверка и едновременно пълна саморазправа с хората, цари страх и в същото време се упражнява масова инвазия върху хората да се подпишат в подписка в защита на командира, сякаш неговата длъжност е изборна и ще става кмет.

В подписката в момента са се подписали, не тези които осъществяват основната дейност на СОБТ, а именно борбата с тероризма, а там са натиснати да се подпишат всички служители от подпомагащите отдели и сектори - чистачки, дърводелци, ел. техници и други подобни. Едновременно с това, дясната ръка на Гайков - К. Пешлевски, обикаля политическите партии да търси подкрепа за любимия си командир. В цялата ситуация няма нищо политическо, истината е, че всички тези момчета работещи в СОБТ са отишли с една цел - да служат на държавата в защита на гражданите на Р. България. В момента се случва нещо нередно и това е зов за помощ, но се забелязва едно безхаберие и една голяма тишина, както за случая Лясковец, така и за ситуацията в СОБТ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антон

    15 6 Отговор
    Момчетата, професионалистите......които ще се срещнат с терористите. Хем ми става смешно, хем ми става жал за вас
    Видяхте с онзи неуравновесения от лясковец какво стана. Сега същите тези момчета да си представят ако срещу тях има обучение, уравновесени и мотовирани терористи, които имат за цел да сеят терор и убиват униформени.
    Изводите оставам на вас,
  • 2 Хасан

    14 9 Отговор
    Тези маскирани яки симпатяги как ще се справят с професионални терористи като дори психически са неустойчиви и шефа им ги тормози.Този отряд сега не си е заслужил дори и за лъскавите дрехи.А ние данъкоплатците им плащаме и заплатите.

    Коментиран от #4

  • 3 Патриот

    15 0 Отговор
    Да им хвърлят по едно одеало на шефа изнън КПП-то. Кой ще ги хване?
    Качулките ли ще извикат да ги гонят?
  • 4 Патриот

    13 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    ДА не дава Господ да им се наложи работа. Почнат ли те значи нищо друго не може да помогне. Това не е отряд, който охранява махленски сбирки, ефенди.
    Далек си от нещата.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 popo

    11 1 Отговор
    Този командир Гайков да го махат и да върви във затвора.
  • 7 Бесен Язовец

    13 0 Отговор
    Седнали да се страхуват за работата навсякъде ще ги вземат след отряда и то на заплати от 3-4 хил.лв мишки и там се делят вместо 150 командоси да паркират пред народното събрание и да си решът нещата от раз и др.от МВР ще ги подкрепят и на тоя хайдука му е свирено в Министерски съвет
  • 8 Пепи

    16 1 Отговор
    Интересно формирование в структурите на МВР! С още по интересен командир които начело с бившият му началник Св.Лазаров трябваше да лежат до живот в затвора за аматьорската акция срещу Бай Петко от Лясковец.Първо наистина милиционерско недоумение са тея двамата плюс половината барети! Нападат Петко с лека летна униформа -жилетки с къс ръкав да им се виждат бабаитските татуировки, няма шлемове, няма предварително проучване, нямат бронежилетки! От какво произлиза това твърдение -нападат от две страни апартамента на Петко тръгват да разбиват външната му врата с така наречения таран .навътре...5-6 удара докато установяват,че ..вратата се отваря навън , а тя е железна!!!Изтреляли са по данни от процеса над 600 патрона!!!Срещу сам човек , а той просто се отбранявал имота!С ловна пушка и карабина,личен свидетел станах във ВМА на оцелелите барети- двама лежаха в травматологията с поражения по ръцете! А Шарков по думите на хирург травматолога и тея двамата са простреляни със стоманени съчми 13/0 патрони за диви свине ,но стоманени не продават никъде по магазините и никой ловец няма и да ги използва защото цевите заминават на "кино"!!Стоманени съчми в патроните си използват само спецчастите които не им пука за оръжието Те са се самоизбили а обвиниха Петко до живот! Е това е "независим" съд в България! И сега същите дето неможаха да се справят с обикновен ловджия ..реват и се плачат като ощипани моми!??!

    Коментиран от #9

  • 9 Гост с име

    11 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пепи":

    Абсолютно съгласен. И аз съм на мнение, че тия са се изпозастреляли и за да им обършат задниците набедиха Петко. Та те това са "гордите" момчета дето ще предотвратяват терористични актове. За шефа им не знам, но Лазаров трябва да лежи вместо Петко, защото в некадърна маймуна.
  • 10 Илко

    11 0 Отговор
    На тези някак не им ходи да се страхуват и притесняват , значи или правят театър или са непригодни .
    А щом работят за народа по техни думи ,просто трябва да отидат в парламента и да им почервенеят цевите . Не го ли направят е ясно за кого работят .Това е истината .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове