959 3

Разпитаха Борисов за наркотрафикантите в парламента

Константин Карагьозов

Премиерът Бойко Борисов е бил разпитан днес по повод изказванията му, че в Народното събрание има наркотрафиканти. Това стана ясно от изказване на главния прокурор Сотир Цацаров.

„Ако не ме лъже паметта той беше призован за 11:00 – 11:30 ч. Ако попитам градския прокурор, тя ще ми каже дали са снети”, поясни Цацаров, цитиран от bTV.

Той коментира, че показанията му са били забавени единствено защото премиерът е пътувал извън страната. Разпитът е бил насрочен за днес, защото утре Борисов пак заминава.

Главният прокурор уточни, че ако зависи от него няма да се самосезира за твърденията, защото „тези сигнали малко или много обслужват политически цели”.

От прокуратурата не дадоха повече информация, тъй като проверката ще приключи в рамките на десетина дни.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Коледар
  Отговор
  1 18:44  06.12.17
  Отбиха "номера" двете Шишита... Сядаме да чакаме Българската КОЛЕ-да!
 • Васил
  Отговор
  2 19:49  06.12.17
  Крадеца вика дръжте крадеца!!! Почти всичките ни политици се занимават с наркотици,цигари,горива и си имат хора под изпълнители които им движат нещата .Иначе няма как да има контрабанда ако няма политически чадър .Всичките дилъри на Гориво,Цигари,и Дрога са известни на полицията но никой не ги закача.Това е истината и всички ние знаем че е така.
 • възмутен
  Отговор
  3 20:51  07.12.17
  Нека да чакаме, че тоя ще го обвинят за нещо. ДА ама НЕ. Ще има да си чакаме, та нали той винаги е прав. Боже, боже, колко мъка има на този свят - казал Моканина, но е много актуално за сегашните ГРОБАРИ, това, което причиняват на пората, начело с Тиквата!!!!!!!!!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай