2 578 4

Катастрофа в Ловешко погуби момче и момиче

Поредната трагедия по родните пътища

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна
Константин Карагьозов

18-годишно момче и 19-годишно момиче намериха смъртта си след тежък пътен инцидент край ловешкото село Баховица. Има и пострадал 27-годишен мъж, който е настанен в болница в много тежко състояние, научи "Дарик".

Сигналът за инцидента е получен около 5.40 ч. тази сутрин. По първоначална информация водачът на лек автомобил, пътуващ в посока към града, е загубил контрол над управлението, в резултат на което колата излязла от платното за движение и се е ударила в крайпътно дърво.

Ловеч / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 656
  Отговор
  1 11:57  07.12.17
  Тежкарлъка си казва думата, както и дрогичката. Туй младите нямат акъл за 2 стотинки и новините от последните години си го показват. Война не ни трябва, дайте им автомобили.
 • Геогри георгиев от врачеш .
  Отговор
  2 13:36  07.12.17
  Това е като няма влас .и полиция. Има само в полза на циганите които гласуват за тия комунистически изверги .няма значения. Неги деля на гербери .а бсп ри и мними комуняги в вид на мними патриоти .КОЛКО ВРЕМЕ СЕ КАРАШЕ КУРСОВЕ ЗА КРИШКА ПРИ КОМУНИЗМА. ЯВЯВАХА ЛИ СЕ ВСИЧКИ НА ПСИХО. ТЕСТОВЕ. И КАТО НЕМОЖЕШ ДА ГО ВЗЕМЕШ 5 ПЪТИ. НЯМА ДА КАРАШ .А СЕГА ВЛАСНИТЕ СЕ КОМАНДВАТ ОТ ДРУГИ. МУТРИ .
 • гост
  Отговор
  3 14:12  07.12.17
  Да, но тати като е карал със 140км/ч, изпреварва рисково, говори по телефона и пуши в колата, където децата му обикалят без каквито и да е колани, какво да научи детето. Децата са праволинейни докато са малки: вижда нещо и за него това е правилно, примерът е важен. След това идва училището и никой не ги учи на правилник, как да се сназва той в реални условия, какво поведение да имат с колело, на пешеходна пътека, в кола и др. Всичко завършва с един нагласен или твърде лесен тест за книжка и хоп, детето вече е правоспособен водач. Примерът му е дошъл от лош водач и няма как това дете да кара умерено, предпазливо и спокойно като се качи на кола. Това е резултат от всичко изброено по-горе. С 80-90км/ч не се катастрофира лесно дори посред нощ.
 • стив
  Отговор
  4 12:39  09.12.17
  трябва ни мозък и мисъл , а не власт и полиция .

Напиши коментар:


Публикувай