1 337 7

Нинова: Изявлението на Ердоган за преразглеждане на договора от Лозана е неприемливо

Нека бъде зачитано международното право и принципите на равнопоставеност

Венцислав Михайлов

"Изявлението на турския президент Ердоган в посока на преразглеждане на договора от Лозана е неприемливо. То генерира напрежение и повлиява негативно, що се отнася до стабилността и сигурността в целия регион, както и спрямо сътрудничеството на двустранна и многостранна основа."

Това написа във Фейсбук профила си лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Нека бъде зачитано международното право и принципите на равнопоставеност и добросъседство. Очакваме правителството да изрази официална позиция на България", добави още тя.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • йгцкйцкацкйцкйцкйцкй
  Отговор
  1 10:27  08.12.17
  КАТО Е НЕПРИЕМЛИВО. .....ДА ИЗЛЕЗЕ ....НАПРЕД ОНЯ ОТ БАНКЯ СЪС САБЯ ДАМАСКИНЯ. ...И ДА КАЖЕ КАТО ...МЪЖ. ...НО. .ПАСАРАН......А ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ , КАРАКАЧАНОВ, КАСАБОВ С ПЪНКАРСКАТА ПРИЧЕСКА. СИДЕРОВ С КАРТИННАТА ГАЛЕРИЯ , ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ С ПУТУРИТЕ И ЦЪРВУЛИТЕ ОТ НАРОДНИТЕ СЪБОРИ. ...ДА ЗАПАШАТ ПО ЕДИН ПИШТАК В ПОЯСА И НА ГРАНИЦАТА ДА СА РЕПЧАТ НА СУЛТАНА И ЗАПТИЕТАТА. ..........АМА ДЕ ТАКАВА СМЕЛОСТ. ....
 • ha ha ha
  Отговор
  2 10:43  08.12.17
  Ето, че за БОКО е приемливо, питайте го, кои части от България е обещал на брат си :D
 • МВНР
  Отговор
  3 11:21  08.12.17
  Оправи 1во "Техноимпекс" и после се обаждай,ама само на маса за външната политика!
 • жлалгялкалкалкалкалк
  Отговор
  4 12:54  08.12.17
  МИЛА ПИТАЙ ...ОНУЙ ОТ БАНКЯ ...СЪС САБИТЕ ....КЪДЕ ПОТЪНАХА......БИТКОЙНИТЕ. ...ЗА 3 МИЛИАРДА ДОЛАРА. .....ПРАСЕТАТА НА КАЙМАНИТЕ ...ЛИ ГИ ИЗЯДОХА. ......
 • Реалист
  Отговор
  5 14:01  08.12.17
  То и твоето пребоядисване от синя в червена е политически неприемливо. А за милионите от приватизацията да говорим приемливо ли ти е? Я остави сериозните въпроси на сериозните политици и отивай се мятай на гърба на оная кобила дето те снимаха. Можеш да вземеш и кобиларката Деси че тъкмо е като за в обора облечена - жилетка и ботуши. Докато Румчо се вози пак на някоя задна седалка.
 • Добронамерен
  Отговор
  6 18:39  08.12.17
  Г-жо Нинова не се занимавай с този договор и не вземай страна. Да си решават въпроса Турция и Гърция. Може и да не знаеш, но след този договор Гърция ни е нападнала и България е защищавала границата си с трудови войски.
 • Колю
  Отговор
  7 06:27  10.12.17
  Сега ще я защитиш с дедовия ми ....бастун.

Напиши коментар:


Публикувай