Last news in Fakti

9 Декември, 2017 08:57 26 399 30

Изнасилиха пловдивчанка в собствената й кола

  • полиция-
  • кола-
  • изнасилване-
  • пловдив

Жертвата е 19-годишно момиче

Млада пловдивчанка бе изнасилена в колата си, научи TrafficNews.bg.

Инцидентът е станал в пловдивският квартал Кючук Париж. Жертвата е 19-годишно момиче от квартала. Тя се е прибирала късно вечерта в четвъртък, когато в колата й нахлул непознат мъж. Той я e притиснал и изнасилил в автомобила.

След гаврата, непознатият избягал в неизвестна посока. Жертвата на насилие веднага е подала сигнал до най-близкото районно. Тя разказала какво се е случило и описала подробно нападателя си.

На колата е направен оглед, иззети са веществени доказателства. За случая е уведомена и прокуратурата. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вдовицата

    63 56 Отговор
    Когато не платят сеанса става изнасилване.
  • 2 гост

    22 55 Отговор
    ....Изнасилена???!!!.....ха ха ха ха хаааааааа

    Коментиран от #9

  • 3 ГОРАЗД

    82 18 Отговор
    Дайте ми го тоя,да го задоволя!Завинаги ще го задоволя!Помияри,като не могат да свалят жени,да си плащат на проститутки!
  • 4 FUCK OF

    117 8 Отговор
    ТОЯ БОКЛУК ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕМЕДЛЕННО КАСТРИРАН КОГАТО ГО ЗАЛОВЯТ.....

    ТОВА ДЕТЕ ЩЕ НОСИ СТРЕСА И УНИЖЕНИЕТО ОТ ТОЗИ ДОЛЕН АКТ МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ,ДА НЕ КАЖА И ЦЯЛ ЖИВОТ....

    А ТИЯ ДЕТО СЕ ПРИСМИВАТ ЩЕ КАЖА.....
    НЕ ДАЙ БОЖЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ НА ВАША БЛИЗКА,СЕСТРА ИЛИ МАЙКА....

    ДРУГА ПЕСЕН ЩЯХТЕ ДА ПЕЕТЕ.....

    ТАКА ,ЧЕ НЕ СЕ ПРИСМИВАЙТЕ НАД ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ ЗА ДА НЕ ВИ СПОЛЕТИ СЪЩОТОТО....,ЧЕ Е ПО -ЛОШО...

    Коментиран от #6, #22, #23

  • 5 анон

    11 58 Отговор
    ми да ходи пеш
  • 6 ГОРАЗД

    72 12 Отговор

    До коментар #4 от "FUCK OF":

    Аз се чудя,какво ментално увреждане трябва да има човек,че да се подиграва с подобно насилие!
  • 7 баса

    58 4 Отговор
    И аз се чудя, дали тия, които се подиграват с такива злини и нещастието на пострадалите имат изобщо ум, камо ли души? Но още повече се чудя, на тия, които вземат хилядарки заплата на разни постове тук? това са хиляди генерали, депутати, министри и какви ли не служби, и да няма един да опре патлака в слепоочието на депутатите и да каже: Май..а ви и на вас и на скапаните ви бюрократи в ЕП, но ако до 3 дни не гласувате смъртно наказание за такива изнасилвачи, ви чака куршумче, на мястото, къдеето патологично се асоциира с началото на сивото вещество! Защото именно нези, които създадоха законите, които лапат милиарди от десетки години и насам, които приеха и подписаха асоцииране на "Права на човека" без да посочат, че разни изнасилвачи и другии крадци и рецизиви не са "човека", то именно тези са виновните, да остават такива нападатели ненаказани и от Правосъдието. защото магистратите си лавират във вратичките, нарочно оставени им от законодателите. Ето това вече е за удивление, от много отдавна - как тези, които "градят" България, не могат да защитят със Закон и възмездие невинни хора, от разни рецидиви? какво градят тогава? Банзитски българиланд ли? къде е хвалещият се Рамбо, наш пръв Министър и фюрер на "градежа" на България, да ни осветли - Какво градят, всъщност??????
  • 8 FUCK OF

    28 6 Отговор
    ДО ГОРАЗД

    И АЗ ТОВА СЕ ЧУДЯ...???

    ИМАХ ПРЕДВИД ПРИСМЕХУЛНИТЕ КОМЕНТАРИ ПО-ГОРЕ.....
  • 9 баса

    36 6 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Много странно е, да се присмвиваш на изнасилена жена? Има случаи разбира се, на лъжесвидетелствуване за изнасилване, но са малко. Едва ли, този случай е такъв, не прилича да е такъв, обикновенно, ако някоя се пазари за услуга в аутомобилле това става на по-закрито място, а не до квартала.... Чудно е, че се кефиш на станалото? Аз бих вързал с корда патлака на изнасилвача за верижен трактор и ръчичките с белезници за плуга или фрезата и ли го теглил цял ден докато оре по нивята... Със сигурност до вечерта, този страстен любовчия ще е станал перфектен оперен певец, на който би завидял и Лучано Павароти... Но още по-вероятно е при някое залитане от браздите, на индивида, кордата да му откъсне патлака и да приключи с оперното пеене до час?
  • 10 Хасан

    48 5 Отговор
    Като го хванат да го направят евнух...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Да да

    11 23 Отговор
    Сигурно колата е била добре шумоизолирана и вратите са се отваряли трудно отвътре! Да преговорим - момичето паркира пред тях(блока) . Случаен непознат нахлува вътре и я натиска.Тя прави опит да излезе,но той я спира.Тя вика изплашено ,но никой не я чува. Изживява ужасът и стреса от изнасилване след което се обажда на 112. Гадна работа.Може да и е платил с фалшиво евро!
  • 13 Пръцко

    18 10 Отговор
    Пълни глупости, приказките на братя Грим са по-достоверни!

    Коментиран от #15

  • 14 Кобрата

    20 10 Отговор
    Тежки времена са, не всеки може да отдели 50-100лв за ку..а, а всеки иска младо, топло пу.е да боцне и затова става така
    Сега и да го хванат, нищо няма да му направят, те вече за убийства не ги гонят, та камоли за лично облекчение
  • 15 моя страна моя България

    13 5 Отговор

    До коментар #13 от "Пръцко":

    Аха, не знаем какво точно е станало а описаното в статията е нейната версия и съм почти сигурен че нещата не са били точно такива.
  • 16 smeh

    24 5 Отговор
    Сама в собствената си кола => седяла е на шофьорското място => чисто физически е трудно да се съблече човек там, та камо ли да бъде изнасилен(аз якето или сакото трудно си свалям без да сляза, когато съм зад волана) => момичето на 99% е слезнало от колата => няма свидетели => липса на съпротива, щом акта е продължил в колата ? (изнасилването, не е лесно да натикаш насила някой в колата) => много вероятно е "жертвата" да е познавала "изнасилвача" или да са имали предварителна уговорка => не става въпрос за истинско изнасилване, а за претенции.
  • 17 Uflaf

    7 2 Отговор
    Докато има понятие и факт като "Договаряне със съда " ,което си е чист пазар между извършител,адвокати на страните и съдията ще си вървят хартийките точно като на пазар . Според цифрата която даваш по-малко получаваш. Обратно на истинския пазар,ма то кое ли е на ред?
  • 18 Съвестта

    9 4 Отговор
    Засрамете се
  • 19 Пичкар

    3 7 Отговор
    Ама нищо не описват....
    Тя,Българка ли е?
    Той,циганин ли е?
    Пишете бе хора важно е.Сега аз как да коментирам?
    Според мен не я е праснал хубаво щом се е оплакала.

    Коментиран от #20

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Косматия

    3 6 Отговор

    До коментар #4 от "FUCK OF":

    Бе аи стига са превземаи на 19 дете била сигур има 15 аборта и камион с противозачатъчни....ако е мангалка на 19 е на път да става баба мече ти дете била че и петно ше носила до живот хахъхха ако беше получила айфонче тва петно щеше да е забравено и само такива петна да дири хахах

    Коментиран от #24

  • 24 ОНЯ СЪЩИЯ

    8 3 Отговор

    До коментар #23 от "Косматия":

    МОЛИ СЕ ДА НЕ СЕ СЛУЧИ НА ТВОЯ БЛИЗКА РОДНИНА ..ОТВОРКО....

    ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕШ ТОГАВА......

    Коментиран от #26

  • 25 Бесен Язовец

    4 4 Отговор
    Нещо гнило има тука.Повечето жени така си отмъщават на мъжете.Примамват ги а после били изнасилени.Гнила работа е това.
  • 26 Бесен Язовецю

    4 2 Отговор

    До коментар #24 от "ОНЯ СЪЩИЯ":

    Това е случка с много неизвестни и нищо нее сигурно.Кой е виновен.Медиите винаги поднасят удобната страна на нещата.
  • 27 hmhmhm

    5 2 Отговор
    Странно винаги съм се чудел как пешеходец може да влезе в кола освен ако с този пешеходец не съм се разбрал предварително за да му спра. Ако някои тръгне да влиза просто настъпваш педала на газта и готово. Ако искаш после рязко връщаш назад и през него и ако ти хареса може няколко пъти но после да знаете колата ще е нацапана(с кръв) а може и броня да счупи. Нелепа ситуация може и да се е случила но може и да не е.
  • 28 Хасан

    5 4 Отговор
    Продавам домашна сланина пресносолка.
  • 29 Людо

    5 0 Отговор
    Малко е съмнителна работата. В тоя студ с Тея тесни дънки (обикновено)е много трудно да се съблечеш.. ако беше лято и е по къса рокля, по може.. но има нещо което се премълчава ..и колата е доста тясно местенце за такива работи, дори и по взаимно съгласие...
  • 30 Timmy Booster

    2 0 Отговор
    Тоя мъж е за кастриране.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове