483 8

Станишев: Днешна Европа е несъвършена, защото се доминира от десните

Ако ЕС не изнася мир и сигурност, ще получава нестабилност и проблеми

Стефанаки Йоанис

От ПЕС искаме силна Европа. Европейският съюз не подтиска националните интереси. Напротив. ЕС е най-добрия вариант за малки държави като България. Това каза в предаването "Панорама" по БНТ председателят на ПЕС и евродепутат Сергей Станишев.

"Трябва повече Европа там, където е необходимо. ЕС трябва да има по-силни политики за граничния контрол, за контрола над миграционните потоци, в помощта за държавите от Африка и Близкия Изток.

Ако ЕС не изнася мир и сигурност, ще получава нестабилност и проблеми. Ние искаме да видим една по-социална Европа. Днешна Европа е несъвършена, защото се доминира от десните. Хората загубиха вярата в социалното. Това искаме да променим", категоричен беше той.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Активен Борец
  Отговор
  1 21:16  09.12.17
  Палячо
 • Консерватор
  Отговор
  2 21:19  09.12.17
  Шмаше цял мандат време да промени нещо в БГ, но той водеше подясна политика от сегашните управляващи. Сега тръгнал на Европа акъл да дава. Иска му се пак да е във властта, но в близките години няма кой да ги подкрепи.
 • 3 22:09  09.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • К.К.
  Отговор
  4 23:14  09.12.17
  Еднопосочен билет за северна Корея, там вярват в социалното и в левите.

 • Сашо
  Отговор
  5 00:13  10.12.17
  Този противен тип пак се завръща . Мисли че сме го позабравили . Не му стига да си пълни гушата в европарламента с чужди пари . Човек дето 5 лева не е заработил през живота си . Тотален паразит и нищожество .
 • гост
  Отговор
  6 00:16  10.12.17
  Ако един ден България се ръководи от един истински българин и патриот , ей този на снимката ще бъде обесен в центъра на София заедно с цялата партийна мафия и то пред водещите световни медии .
 • Другар
  Отговор
  7 08:51  10.12.17
  Добре,че е доминирана от десните,а не от всички бесни песове от ПЕС,че Вашата социална попара сме я яли вече!Другарю Станишев,думата политика,няма множествено число,научете се да говорите правилно!А що за изрази са"Трябва повече Европа там,където е необходимо" и "по-силни политики" освен популизки изречени от неграмотен,семпъл политик с големи претенции?
 • Сандю пора
  Отговор
  8 14:36  10.12.17
  Станишка станишка и тебе те видяхме...... за крив х..й не ставаш.

Напиши коментар:


Публикувай