Last news in Fakti

10 Декември, 2017 11:47 8 285 15

Огнян Стефанов: Борисов лъже на всяка крачка

  • бойко борисов-
  • премиер-
  • българия

Това е факт, дори само наполовина да съм прав

Напоследък се питам, не прекалявам ли с критиките към управлението и Бойко Борисов? Следя политическия живот - такава ми е работата, чувам и гледам изявите на премиера, изявленията му пред съпровождащите го репортери - всичко описва като напредък, възход, успехи...

Това пише в профила си във Фейсбук Огнян Стефанов от „Фрогнюз“.

Опитвам се емоциите от повдигнатите ми обвинения от прокуратурата, от преследването на НАП (истинско преследване е - вече три години...), от "заграждането" на сайта ни откъм финансиране да не въздействат на текстовете, които пиша.

Но фактите просто отричат всяка дума на Борисов. Той просто лъже на всяка крачка. Недоумявам, как е възможно почтените хора в ГЕРБ да мълчат и да приемат безропотно това? Не виждат ли манипулациите, не се ли срещат с хора от родните си места и избирателни райони? Как бе, хора, търпите и мълчите?! Как гледате децата си в очите? Какво им казвате? Тия дето крадат и са част от мафиотските кръгове - те са ясни.

Но другите? Наистина ли властта, малкият келепирец и чиновнически пост са замъглили мозъците ви? Наистина ли вярвате, че е напредък 10 години да сме на дъното в Европа, осем от които управлява Борисов? Мъртва ли е окончателно ценностната ви система? Не виждате ли, че шайката убива държавата и нацията?

Това е факт, дори само наполовина да съм прав. Но вие знаете, че съм прав поне на 90%. Знаете и отмествате гузно поглед... Жалко. Можеше да сме достоен народ и да изгоним мафиотите от властта. Можеше... Те са там с ваша помощ и съучастие. И това не е упрек, а проклятие, което ще ви тежи цял живот, колкото й да отхвърляте тази мисъл сега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гмйгмюмгймгймкйвщйвк

    42 6 Отговор
    НЕ МОЖЕ НАРОД. ..МУТРА ....ДА НЕ ХАРЕСВА ..НАЧАЛНИКА СИ МУТРА. ....КАТО СТАНЕМ ...НАРОД ОТ ПОЕТИ. ...ТОГАВА ЩЕ СЛОЖИМ ...НЕДЯЛКО ЙОРДАНОВ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА. ....

    Коментиран от #11

  • 2 Кики

    64 3 Отговор
    Всички го мислим но само някои имат смелост да го признаем.
  • 3 hienata

    14 49 Отговор
    Хубаво е след такава интелектуална полюция да се даде и алтернатива, да се покаже пътя. Най-лесното е да викаш "разпни го", а кой дебне за власт - другарката Нинова и сие. От нея и от такива като нея вече над 50г някои другари станаха крупни бизнесмени , а пролетарята д.г.д. За сегашното положение има вина избирателя, но 10 пъти повече са виновни платените журналисти, на които се плаща да плюят по този или онзи ,а не да пишат истината. Г-н Огнян Стефанов ако знаете и имате документи , че някой политик не казва истината излезте с името си и идете в съда имате цялата ми подкрепа.

    Коментиран от #4

  • 4 Прост българин

    74 10 Отговор

    До коментар #3 от "hienata":

    А защо толкова ви е страх от Нинона и БСП? Какво очаквате да се случи, ако бсп е управляваща партия? Сред като сините партии се провалиха... Аз не искам да ме управляват ненаситни крадци, ненаситни пак повтарям; нискоинтелигентни и простаци! И ако алтернативата на герб е бсп, да за бсп съм. Защото по- тоталитарна партия от герб няма!!!

    Коментиран от #7, #10

  • 5 Борис

    4 26 Отговор
    Тоя се забрави. Мошеникът вика дръжте мошениците. Каок си представя развитието на България за да стигне бързо другите от ЕО - да се развива с темпове от 20-30 %. Е това са си е чиста фантазия.
  • 6 ПейчинПустиняков

    17 2 Отговор
    Б О К О Н Е С Т И Я К Е П А Д Н Е ! ! !
    Като стана дума за фейсбук профил - Неговият е Лъжовно Имперсонализиран, и това, освен измамата и лъжата е ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ И СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА РОДИНАТА НИ, БЪЛГАРИЯ !!!

    Caps Off :)
  • 7 Дони

    11 29 Отговор

    До коментар #4 от "Прост българин":

    Само като прочетох писаното от теб разбрах защо си се именувал прост, но не разбрах защо българин, болшинството българи не обичат комунизма - факт.България е в ЕС и НАТО.А именно Първанов водеше комунистическите манифестаций против НАТО.Колкото за краденето накратко- Пловдивски панаир.
  • 8 Другар

    6 16 Отговор
    Айде сега и платените прокопиеви тролчета зацвъркаха.Не трябва и няма да се допуснат комунягите отново до властта,те ще Ви плащат още малко и после ще спрат!Тогава какво ще правите?
  • 9 додо

    27 2 Отговор
    Нека дойде Нинова! Но първо да построим още 1-2 затвора, че някои вече 9 години се абонират за килии!
  • 10 hienata

    7 26 Отговор

    До коментар #4 от "Прост българин":

    Защо не харесвам БСП и ДПС?! Риторичен въпрос. Може би защото съм видял много лоши неща по времето на тяхното управление. С кое да започна, с мутренските години на Луканов , с националната катастрофа по времето на Виденов, с танковете на Младенов, със сделките на Нинова, а за идиотщините на Стнишев може да се напише роман.Като добавим и далаверите на видните членове на ДПС , Доган , Пеевски и др. картината става ужасяваща. Не ми се пише повече , но тези хора са за затвора (имената им съм ги избрил). Който и да е само да не са БСП и ДПС.

    Коментиран от #14

  • 11 баса

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "гмйгмюмгймгймкйвщйвк":

    Моли се, да не сложим лесбийка или гей, начело на държавата, че ще трябва всички да станем педали и лесбийки...! Голямо лизане ще е тогава и в пряк и преносен смисъл. Със сигурност еврофондовете ще се леят на потоци към нас. Даже великият ГЕРБере намбър Уан ББ ще плесне от завист и възхищение ръце. Всъщност идеята ти е брилянтна - по-добре поет за начело, отколкото пожарникар слуга на задкулисие!
  • 12 ВОЙСИЛ

    16 0 Отговор
    Защо се очудваш.Огняне?Патриотизмът днес е заграбен от т.н.Обединени патриоти,които се оказаха патриоти до момента на встъпване в коалицията.След което забравиха какво говориха срещу ББ,в какви патриотични идеи се кълняха.А обикновените хора,които в душата са си патриоти,но се гнусят да навлязат в блатото на политиката ,си мълчат,зада не се оцапат,само тук-таме по форумите се чуват възмущения и призиви.Те ще се активизират,когато това управление се срине като пясъчна кула и на власт дойдат немногогласни,но железни патриоти от типа на Путин.
  • 13 Дядо

    8 2 Отговор
    И Вие господин Огнян Стефанов, избирателно говорите и избирателно мълчите. Ако е обратното, досега да сте сезирали прокуратурата, че ПП ГЕРБ получава финансова подкрепа от чуждестранни организации, което е престъпление според чл. 24 от закона за политическите партии. Този факт признава самият лидер на партията, Бойко Борисов, в интервю пред ПИК през месец май 2016 година. Сезирайте прокуратурата за това престъпление.
  • 14 Мара

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "hienata":

    Не се плашой....стигат ти само тия три ПОЛУ-мандата на байХ.я да ти държат влага за векове!!!!!
  • 15 ХАН КРУМС

    3 1 Отговор
    СТЕФАНОВ е прав...от началото на демокрацията след 96-97 година сега се краде безобразно...4 милиарда и тишина...а всеки божи ден трябва да се напомня кражбата на века.....няма как да се оправдае с някой друг....борисов е виновния...ако има смелост а той няма...да си ходи докато е........
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове