1 451 8

Деси Атанасова: Нинова е страхливка и приватизаторка

Стефанаки Йоанис

Коя съм аз знаят всички, които ме познават и избират вече 4 - ти път. Няма да влизам в тона на г-жа Нинова, но коя е тя е загадка вероятно и за членовете на БСП, защото за нас е ясно, че тя е приватизаторката, спечелила си това име с цялата си метаморфоза и катарзис в политиката.

Това, че не присъства в предаването може да й спечели само едно нарицателно име и това е г-жа Страхливка", каза в предаването "Беновска пита", Десислава Атанасова относно приватизацията на "Техноимпекс".

"Към медия, която и да е тя, трябва човек да има необходимото внимание, особено когато е политик и се самоназовава като лидер и да отговаря дори и на неудобните въпроси. Ако вие задавате въпроси през 2016 и още нямате отговор, то още 2001година на някой му е направило впечатление", каза още тя.

"Аз ли трябва да задам въпроса от името на социалистите, които през 2001-ва са дали квалификации на приватизацията. Дали БСП не изгуби идентичност като позволи на приватизаторката да стане техен лидер? На Нинова напоследък доста й изневерява паметта, защото не си спомня за колко хиляди е купила акциите на Техноимпекс, както и колко проверки са правени. Ние й напомнихме. Единственото на което аз държа е истината и нищо друго. Далеч по-достойно и правилно щеше да бъде поведението на всеки един политик да осъзнае нещо като грешка, а не да се крие", категорична беше Десислава Атанасова.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 20:49  10.12.17
  Щом мутра може да стане лидер, въпрсът на Деса е излишен!
 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 20:53  10.12.17
  Не знам коя е Деси Атанасова, но е хилада пъти права !
 • артисти
  Отговор
  3 23:05  10.12.17
  Деса не знае ли че който е направил правилата на играта той е виновен. Нинова в този случай е играла по правилата. Законите ги писаха всички депутати от статуквото. Следователно всички тези препирни са един театър за пред публиката разбирай електората. Сделката на Кури е като манна небесна в сравнение с далаверите на някой депутати избрани 4-5 поредни мандата, не от народа, а партийните върхушки.
 • Бай Уй
  Отговор
  4 00:09  11.12.17
  Тва е Деса - поетеса, моята най умна тиквена семка.

 • Будалата
  Отговор
  5 00:33  11.12.17
  Таз деса май са е взела на сериозно. А коя си ти ма Алоууу. Като мис Бълрария си у фейса. С тоз нос ако си една овца от глад ще умреш. Утре Боко КАТ падне фсички ще се разбягате като утървани овци у люцерна. Избирали я колко пъти. Бюлетината пускат който напред влиза.
 • Бесен Язовец
  Отговор
  6 06:45  11.12.17
  Деси е хубавица спор няма затова завиждате и пишете глупости.
 • Гост
  Отговор
  7 09:13  11.12.17
  Ама защо на публикация на Деси слагате снимка на кака Кури??? Това някаква пропаганда ли е???
 • 8 19:10  11.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай