10 Декември, 2017 20:54 2 245 20

Лидерът на БОЕЦ към ЕС: Спрете фондовете!

  • боец-
  • ес-
  • фондове

Така ли ще лъжем чужденците? В златни клетки и с придружители от хотела до НДК и обратно по килими и пътеки от гранит? Като в Северна Корея?

”За гостите по време на европредседателството вече са избрани 5 звездните хотели, в които ще бъдат настанени. На гостите е осигурен избор между три вида възглавници, а интериора е изпълнен с естествени материали от дърво и гранит”

За 90% от българите избора е измежду три вида кренвирши - от 3,60 лева, от 4 лева и от 5 лева (за богатите).

Така ли ще лъжем чужденците? В златни клетки и с придружители от хотела до НДК и обратно по килими и пътеки от гранит? Като в Северна Корея?

Това пише във Фейсбук лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев.

Що не им покажете ИСТИНАТА?!А? Мизерията до която доведохте милиони българи! Регионите, които ограбихте и източихте и превърнахте в гробища! Селата без селяни и градовете призраци с хора призраци! Животновъдите без животни и фермите без гъски! Пътищата изградени за милиарди, които убиват и водните цикли за още повече милиарди, от които градовете ни смърдят на кенефи, а водата стана три пъти по скъпа! Речните корита и диги за които усвоихте стотици милиони за укрепване и почистване и след всеки дъжд погребваме жертвите на наводненията! Покажете им истинското лице на България!

И на гостите от Европа ще кажа нещо! ТОВА ЛИ ВИ Е СОЛИДАРНОСТТА?! Да наливате милиарди в джобовете на мафията ни и да гледате как един народ бива убиван от шепа престъпници, а вие да се прегръщате с тях и да си избирате измежду три вида възглавници?! Скоро вашите сънародници и избиратели ще ви потърсят сметка за парите си, защото нашите крадливи боклуци крадат не само нашите пари, крадат и парите на европейските данъкоплатци.

Ако, заради късогледството и дебелогъзието си не можете да видите истината, или не иската да я видите и да ни помогнете, поне не ни пречете. Българите можем да се преборим с душманите си, можем да се преборим за свободата си. Можем да се преборим с престъпната банда ченгета, мутри и комунисти, които съсипват и ограбват държавата ни, ако вие поне спрете да храните и угоявате тези свине! СПРЕТЕ ФОНДОВЕТЕ! От тях дебелите само станаха още по-дебели, а народа е все по-беден и нещастен. СПРЕТЕ ФОНДОВЕТЕ И НИЕ ЩЕ СВЪРШИМ ОСТАНАЛОТО. И тогава елате и вижте една истински свободна и демократична България. Не искаме ли това всички?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    71 6 Отговор
    Не го знам Георгиев, ама браво!
  • 2 Началниците

    64 1 Отговор
    Те от ЕС много добре знаят как стоят нещата, но не им се иска да се занимават с нас.
  • 3 11коко

    12 64 Отговор
    Който го мързи търси вината в другите. А милиони българи се радват на висок стандарт и вместо да ръсят сълзи и оспори просто работят

    Коментиран от #18

  • 4 Лост

    68 2 Отговор
    Вие сериозно ли си мислите, че на някой от Брюксел му пука, че пенсиите у нас са средно 200-300 лв при цени на хранителните продукти както в Германия? Това е геноцид спрямо сериозен процент от населението. Сериозно ли си мислите, че на някой от Брюксел му пука за това, че тук се карат коли средно на 15 години и се тровим с въглища? Не им пука изатова, че нямаме армия, образование и здравеопазването закъсва, не им пука стига потока от пари към корпорациите да не спира.
    Тия от Брюксел ще ядат с кеф от сребърните прибори и ще се въргалят в сатенените чаршафи предложени им от Боко, даже ако има някой сгодна местна евтина женица ще са най-доволни и грам не ги интересуват кренвиршите дали са от месо.
    Жестоко се лъжете, че на някой друг освен нас трябва и му пука за нас. Затова щом на нас не ни пука за нас, тежко ни и горко. Сигурна рецепта за затриване.
  • 5 Дон Папазино

    31 5 Отговор
    Много правилно написано.

    Коментиран от #7

  • 6 трион

    19 3 Отговор
    Дайте още фондове, ракия и "Шушана"!
  • 7 трион

    16 1 Отговор

    До коментар #5 от "Дон Папазино":

    ... И НИЕ ЩЕ СВЪРШИМ ОСТАНАЛОТО
  • 8 ИМА ЗАПОВЕД ОТВЪН

    23 2 Отговор
    ПАРИТЕ ДА СА ВЪРТЯТ И КРАДЪТ САМО ОТ ГОРНИТЕ ЕТАЖИ.ДОЛНИТЕ ЕТАЖИ СА ОСТАВЯНИ ДА СЕ СОМОИЗЯЖДАТ .
  • 9 Анонимен

    24 3 Отговор
    Оооо, колко добре казано!
  • 10 Патриот

    29 5 Отговор
    Това е основна цел на ЕС геноцида над българите. За тях това е успешна мисия никой няма да се трогне от състоянието на икономиката в страната. Важно за тях е държавата да се кара към фалит.
    Винаги когато сме били с Веропа сме стигали до национални катастрофи.

    Коментиран от #20

  • 11 Гост

    26 2 Отговор
    И в страните на брюкселските тулупи е същото, крадат, ядат и нямат срам. Само че там бедните не са толкова бедни и гладните -не толкова гладни. А и мнозинството от бедните са пришълци, за разлика от тук.
  • 12 Веско

    26 1 Отговор
    Факти,много ще се радвам ако се опитате да проведете видео интервю с някой евродепутат,и му покажете текста преведен след което да го питате какво мисли по въпроса
  • 13 Гостенин

    11 2 Отговор
    Веднага цензурааа,как може да се пишат такива неистини ,гласът на премиера е европейски глас ,не четохте ли?Ние сме тигрите ,отличниците на Европа.Ха а Ципрас раздава милиарди на калпак.Нека ни е..
  • 14 жомата

    11 5 Отговор
    чист популизъм, ама на Ганьо-хейтъра не му увира главата лесно, въпреки жоржовците, симеончовците, барековците, боковците, сидеровциете и другите знайни и незнайни народни герои, яхащи омразата и глупостта му. Заслужаваме съдбата и управниците си!
  • 15 SDЕЧЕВ

    6 1 Отговор
    Предлагам управляващите да поискат фонд социална пенсионна солидарност-1 процент от пенсите в ЕС които са над 1000 евро да се разпределят между хората с пенсии под 200 евро ит ака ще се положат основите на някаква справедливост в този съюз. Не може да има мизерстващи старци в ЕС само защото са били част от миналото - СИВ. Визионери им трябват на тези политици ,а не само да го играят просяци за кинти за бетон за техни хора. Трябва да се пледира за общи социални минимуми само така има бъдеще ЕС.
  • 16 Morgoth

    3 9 Отговор
    А може и да им покажем това в което най-много ни бива - да мрънкаме! Аман от мрънкачи в тази държава! Ако искаш да си от тези, които могат да си купят кренвиршите от 5 лева - размърдай се малко, не е трудно.
  • 17 ДИВОТО ЗОВЕ

    1 2 Отговор
    Лапайте , папайте .....а ........а . Напреееед , да живеее канибализма.
  • 18 Гостенин

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "11коко":

    Съмнявам се господа Европейците да работят повече от нас Българите ,напротив.
  • 19 Plovdiv

    2 0 Отговор
    3A!!!
  • 20 другар

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Патриот":

    "Публикувано във факти.бг: Винаги когато сме били с Веропа сме стигали до национални катастрофи."

    По-голяма глупост не бях чел! Ти с кои предлагаш да сме, с Русия и Турция ли?!? Аман от патрЕоти с ушанки и будьоновки!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове