957 4

Стена падна върху автомобил във Варна

Мария Атанасова

Масивна стена от ограда е рухнала вчера върху паркиран автомобил Renault MEGANE на ул. "Дубровник във Варна, съобщи Varna24.bg.

Оградата от дълго време е била наклонена и опасна, но никой не е взел мерки. Много е вероятно силният вятър, който бушуваше вчера във Варна, също да е допринесъл за неприятната случка .

Варна / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 13:44  11.12.17
  То хубаво е била наклонена ама тоя защо е паркирал под наклонена ограда на тротоара плътно до оградата?

  Коментиран от #2

 • onq s konq
  Отговор
  2 13:45  11.12.17

  До коментар #1 от "onq s konq":

  Едно дъплънение, ако е била негова оградата къде е проблема не виждам? Сам си паркирва до своята падаща ограда и сам си затрупва колата, освен ако не е мъжа на Мария не виждам проблем в случея.
 • сойкаПрисмехулка
  Отговор
  3 14:56  11.12.17
  Стената не е паднала върху автомобил, а върху кола (каруца).
 • Българин
  Отговор
  4 19:58  13.12.17
  Във Варна като цяло няма българи. Има селяни. Злобни, завистливи родоотстъпници. Ако чуят някой да не говори на техния гнусен миекащ мязащ на руски език диалект, автоматично са с предрасъдъци и са готови да си излизат злобата и комплексите по всякакъв начин. Най-добре да стане потоп и цунами в тоя град, най-добрият изход ще е от тази ъпсурдна трагедия. Между другото това важи за повечето градове в България, с изключение на някой планински селища, където злобата, завистта и омразата не е толко развита. Девизът на останалите е "всички срещу София" . Много ги е яд, че те не са столица. Мозъкът им е промит и мразят на междуградски принцип. Да им паднат покривите на главите на всичките. Държавата е зле защото няма обединение, а всичко това е планирано и постепенно наложено. Тоест тези жалки душици са жертва на нечии план. Умният ще разбере. В крайна сметка всички подобни индивиди заслужават да умрат до един безславно и от раз. Това ще е наказанието им затова че са родоотстъпници и предатели.

Напиши коментар:


Публикувай