1 269 9

Слатински: Някой се облажи от Хитрино, сметката не излиза

Светослава Ингилизова

Много здраво облажване има, но ще има ли държава да им каже, че имат много здраве да се измъкнат безнаказано?! Това написа във фейсбук проф. Николай Слатински, специалист по национална сигурност, една година след голямата трагедия в Хитрино.

"Някога, до демокрацията, бях кандидат на математическите науки, но и да не бях, пак щях да мога да разделя общата сума отделени и събрани средства на глава от пострадалото в Хитрино население. Сметката не излиза! А излиза, че някои хора някак много здраво са се облажили. Хитрино би трябвало вече да е като затворен жилищен комплекс на най-личните слуги на олигархията! Много здраво облажване има, но ще има ли държава да им каже, че имат много здраве да се измъкнат безнаказано?!", коментира Слатински.

"Всяка хитра сврака около Хитрино трябва да е с двата крака вътре - в специализирани за целта заведения. Иначе в България ще започне най-хладнокръвно планирано производство на бедствия, беди, аварии, катастрофи и крупни произшествия, от които определени персони в и около властта се облажват в нечувани размери! И цяла пасмина алчни люде ще потриват нервно ръце - няма ли някоя извънредна ситуация да се случи или ще трябва пак ние да я организираме?!", заявява още Слатински.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 14:38  11.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Истината винаги боли
  Отговор
  2 14:46  11.12.17
  Чакаме да видим има ли държава!!Защото до сега не сме видяли такова нещо.Има катун с вожд ,Винету ли беше? Оцеола ли беше?Тиквун ли беше?Вече не се знае КОЙ е ТОЙ.....

  Коментиран от #9

 • Будалата
  Отговор
  3 14:55  11.12.17
  Има ли събиране на пари на принципа:Дайте да дадем за да помогнем .Винаги има далавера. Още навремето след земетресението около Стражица 1985 година имаше работнически колективи които събраха пари и занесоха на место на пострадалите. Защото влязат ли в общия кюп пиши ги бегали парите. Та нищо ново под слънцето. Крало се е и пак ще се краде.
 • пп76
  Отговор
  4 14:56  11.12.17
  Добро утро, Слатински. Някой вече 28 г. открива топлата вода.

 • антиседераст
  Отговор
  5 15:00  11.12.17
  Каква държава да има ? Някои ограбиха приватизационно България и няма виновни.
 • Бесен Язовец
  Отговор
  6 16:47  11.12.17
  В Бойколандия е така.
 • НИЩО НОВО BG
  Отговор
  7 19:06  11.12.17
  В BG няма друго, само кражби и грабежи , а корупция няма. Даже са познати лица , но резултат няма да има.
 • незнайко
  Отговор
  8 19:39  11.12.17
  Хитрино го напровиха един голям балон за нещастие, което не отговаряше на действителноста. Десет стари разрушени къщи построени наново са 500 000 лева Ако сложим още толкова което ще е много, за нова дограма на пострадали друти жилища това прави един милион ! Знаете ли, че помощи получават хора които даже не са засегнати ! Това е мравуняк на ДПС, защото Хитрино е с мюсюлманско население ! Това е за тези от България, които не го знаят !!!
 • 123
  Отговор
  9 12:43  14.12.17

  До коментар #2 от "Истината винаги боли":

  Бе на теб само ББ ти е виновен - отпуснал им пари, дал ги там да си ги управляват сами за да не стане че той лично си ги е разпределял, кмета само 1 фирма избрал за дограма, само 1 фирма за да строй 20-30 къщи, на една линия едните къщи първа група, другите 2ра че и 3та, едните не живеели там ама нова къща им дигнали, за другите пък не можело... Но въпреки това ББ ти е в устата, комплексар ли си някъв или прост(о) трол, да ги бяхте дали на кака Ви Корнелия да ги управлява та да ви покаже че и след дъното може да се копа надолу!

Напиши коментар:


Публикувай