1 666 2

Откриха заровен труп в Плевенско

Има задържан за умишленото убийство

Константин Карагьозов

Заровен труп на мъж е открит в района на плевенското село Пелишат, съобщиха от МВР. Има задържан по случая.

Сигналът в полицията е получен около 10:40 часа в петък. Униформените са извършили оглед и са установили, че тялото е на 72-годишен мъж от село Пелишат. По него имало видими травматични наранявания.

Разследващите са задържали мъж, който е съпричастен към извършеното престъпление. Образувано досъдебно производство за умишлено убийство. Разследването продължава.

Плевен / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Патриот
  Отговор
  1 19:30  11.12.17
  Мога да кажа къде има още много такива. В Плевенските гробища.
 • Българин
  Отговор
  2 20:12  13.12.17
  Във Плевен като цяло няма българи. Има селяни. Злобни, завистливи родоотстъпници. Ако чуят някой да не говори на техния гнусен миекащ мязащ на руски език диалект, автоматично са с предрасъдъци и са готови да си излеят злобата и комплексите по всякакъв начин. Най-добре да стане потоп и цунами в тоя град, най-добрият изход ще е от тази ъпсурдна трагедия. Между другото това важи за повечето градове в България, с изключение на някой планински селища, където злобата, завистта и омразата не е толко развита. Много ги е яд, че те не са столица. Мозъкът им е промит и мразят на междуградски принцип, най-вече столицата. Но разбира се и съседния квартал в града в който живеят, както и най-близкия град. Масова болест. Да се изпотрепят и заровят всичките. Държавата е зле защото няма обединение, а всичко това е планирано и постепенно наложено от външни сили. Тоест тези жалки душици са жертва на нечии план/протоколи на ционските мъдреци/. Обаче са прекалени ограничени да се усетят. Умният ще разбере. В крайна сметка всички подобни индивиди заслужават да умрат до един безславно и от раз. Това ще е наказанието им затова че са родоотстъпници и предатели!

Напиши коментар:


Публикувай