476 2

Пешеходец пострада сериозно при пътен инцидент във Варна

Мъжът е пресичал на нерегламентирано за това място

Стефанаки Йоанис

Тази сутрин, около 08:00 часа, на слизане от Аспарухов мост, в посока ул. „Девня”, е възникнал пътен инцидент. По време на движението си, при навлизане в подхода за ул. „Девня”, водачът на Renault Г.А. (42 г.) от Варна блъска пешеходец, пресичащ пътното платно на нерегламентирано за това място.

Мъжът е на 78 години и е пострадал сериозно при инцидента. Същият е настанен за лечение в МБАЛ „Св. Анна” с фрактура на черепа и опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство, изясняват се причините и обстоятелствата, довели до ПТП.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 13:01  12.12.17
    Този коментар е премахнат от модератор
  • Българин
    Отговор
    2 20:06  13.12.17
    Във Варна като цяло няма българи. Има селяни. Злобни, завистливи родоотстъпници. Ако чуят някой да не говори на техния гнусен миекащ мязащ на руски език диалект, автоматично са с предрасъдъци и са готови да си излеят злобата и комплексите по всякакъв начин. Най-добре да стане потоп и цунами в тоя град, най-добрият изход ще е от тази ъпсурдна трагедия. Между другото това важи за повечето градове в България, с изключение на някой планински селища, където злобата, завистта и омразата не е толко развита. Много ги е яд, че те не са столица. Мозъкът им е промит и мразят на междуградски принцип, най-вече столицата. Но разбира се и съседния квартал в града в който живеят, както и най-близкия град. Масова болест. Да им паднат и стените и покривите на главите на всичките. Държавата е зле защото няма обединение, а всичко това е планирано и постепенно наложено от външни сили. Тоест тези жалки душици са жертва на нечии план/протоколи на ционските мъдреци/. Обаче са прекалени ограничени да се усетят. Умният ще разбере. В крайна сметка всички подобни индивиди заслужават да умрат до един безславно и от раз. Това ще е наказанието им затова че са родоотстъпници и предатели!

Напиши коментар:


Публикувай