1 058 3

Пазач падна със служебния си автомобил в река Огоста

Шофьорът на колата не е пострадал

Константин Карагьозов

Пазач, обикалял нивите в землището на село Громшин, Монтанско, скочил с колата си във водите на река Огоста, съобщиха от полицията. При инцидента няма пострадали. На охранителя е направен тест за алкохол, който е отрицателен и не му е съставен акт.

Случката е станала към 17:00 часа в понеделник на черен път. При обход на територията колата на охранителя попаднала на заледен участък. Мъжът не успял да я овладее и тя се гмурнала в реката.

На мястото са изпратени три специализирани машини на противопожарната служба в Монтана. Те успели да издърпат автомобила.

По случая няма образувано дознание, тъй като става дума за инцидент без пострадали и без виновност на водача, казаха от полицията.

Монтана / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 19:15  12.12.17
  Който падне в Огоста от моста бара лоста :)
 • Шаран БГ
  Отговор
  2 07:36  14.12.17
  Половината от лоста - за Госта ! Утре да напишете как е човека ! Вземати ли са мерки против настинка? Разтривка, аспирин или 150 м/л коняк, липов чай или от лайка...... Колата се " гмурнала " в Огоста......!?
 • сойкаПрисмехулка
  Отговор
  3 05:54  15.12.17
  Да го глобят за замърсяване на реката. Аз ако си хвърлям така боклуците, веднага са ме глобили. Та за това тоя от къде на къде си е метнал таратайката в реката?

Напиши коментар:


Публикувай