Last news in Fakti

12 Декември, 2017 19:41 1 858 18

Десислава Атанасова отговори на заплахата на Нинова

  • десислава атанасова-
  • корнелия нинова-
  • техноимпекс

Лидерът на БСП заяви, че ще съди Атанасова и ГЕРБ

"Явно БСП са в шизофренично състояние", заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ по време на извънреден брифинг като отговор на лидера на опозицията Корнелия Нинова.

По-рано днес Нинова заяви, че до края на деня завежда дело срещу Десислава Атанасова и ПП ГЕРБ за лъжи и клевети относно "Техноимпекс".

„Днес разбрах, че приватозаторката е разбрала коя съм. Днес разбрах, че тя ще завежда дела както към мен, така и към ГЕРБ. С това вероятно ще обогати правната теория, защото досега в правния мир не е известно някой да съди политическа партия за манипулации, но предстои да видим“, коментира Атанасова.

Тя попита дали опорните точки на Позитано 20 са свършили, както и кога от БСП са били прави.

„Отричат ли онзи процес на голямото разграбване, присвояване на предприятия от СДС актива“, посочи още Атанасова. Тя призова БСП за дебат, но не с ГЕРБ, тъй като за партията фактите са известни.

„За нас истината е тази, която е описана в тази книжка „Корупцията“, а и вече доста години след времето на прехода е уточнена“, коментира Десислава Атанасова.

Атанасова призова, че е необходимо в БСП да се уточнят дали губят идентичност и дали лидерът им е еволюирал. „Давам им тема за размисъл. Очакваме с голямо нетърпение“, посочи тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гроб

    18 14 Отговор
    Тази като я видя немогат да спя

    Коментиран от #15

  • 2 Бесен Язовец

    15 11 Отговор
    Смърфиета е по-грозна от всякога

    Коментиран от #13

  • 3 Реалист

    13 15 Отговор
    Мазното курни като види Десито и и се при..ра. Дано да направи грешката да заведе дело за да разберем откъде е взела парите да плати за Теноимпекс.

    Коментиран от #4

  • 4 Бесен Язовец

    15 7 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Парите ги е взела от същото място от където и Цветелина Бориславова за банката и Д.Пеевски и И .Прокопиев за вс.търговийки от там, а Бойко да каже от къде взе кинти за ЧЕЗ сигурно от хляба на майките и пенсионерите
  • 5 Све

    14 11 Отговор
    Очилатата кобра е изключително антипатично влечуго.
    Отвратително
  • 6 измамен

    10 5 Отговор
    Много ми харесва човек който работи с документи, гжа . Кирнилия пикае газ. Колкото повече ровичкат приватизаторите, толково по добре се чувствам . За мен няма значение кой е виновен . Важното човек да върне краденото и да влезе в затвора. И Ванчо Костовия почна да се появява по телевизии, щото мислеше за давност. Сега и той ще се покрие , газ ще пи...е . Като гледам бедните хора в кво състояния са , краците ги ненавиждам направо.
  • 7 мдааа

    12 3 Отговор
    Другарю Язовец,
    Съжалявам, че трябва да съм лошия, разваляш розовата история около майката столетница , но държа да припомня, че:
    1. България беше ограбена в края на осемдесетте години - не е съвсем ясно колко десетки милярда лева се раздадоха на наши хора
    2. Началото на 90те се разграбиха ТКЗСта и АПКта
    3. 94-95 фалираха много банки и бяха огра!Бени много, много пари от обикновения българин.
    4. 96-97 с хипер инфлацията дообаха и останалите пари на хората
    5. 98-2002 приватизацията довърши държавните активи (в интерес на истината в някои случаи беше за добро, защото държавните дотации на губещите предприятия си бяха поредната схема за източване на държавата.
    6. 2003 2009 От баня ох кеф - пак спасители, нови юпита , тройна коалиция пореден грабеж.
    7. КТБ - дано Цацаров и Любимия ни ДПС-БСП тандем и тяхното отроче Орешарски да се скарат по-сериозни някой ден , та да раз!берем детайлите на поредната грандиозна схема.

    Още ми е интересно какво се случи с енергетиката - кой дърпа конците ,защото за мен са червените братя , начело с Овч . Не ме разбирай погрешно, там където има неправомерено деяние силно се надявам да има присъда някой ден,независимо дали човек на ДПС, ГЕРБ, ляво или дясно крило на Столетницата, Реформаторски издънки или псевдо патриоти.
    Обаче понеже живея в тази държава от достатъчно дълго време, внушението за 16 милярда , за непорочната Корнелия , за съглашението на ББ с немски и чешки разпределителни дружества (за АЕЦ Козлодуй и

    Коментиран от #9, #10, #17, #18

  • 8 К.К.

    4 4 Отговор
    Без проблем може да спечели конкурс за красота в България. Преди дни публикуваха снимки на мис-ки идеално се вписва между тях, нетипично красива е!
  • 9 Бесен Язовец

    8 8 Отговор

    До коментар #7 от "мдааа":

    Искахте капитализъм ето ви кой шеше да вземе предприятията по-време на приватизацията САЩ и Изрел ли? Това беше зделката между Запада и Изтока демокрация обаче икономиката в ръцете на Бившето БКП така че се сърдете на САЩ и З.Е и почвайте да се адаптирате това е това искахте и го получихте да ви е сладко след 28 г
  • 10 Бесен Язовец

    10 6 Отговор

    До коментар #7 от "мдааа":

    Само че приятелче по-времето на тройната коалиция кръчмите и курортите бяха пълни с българи а тоя дето защитаваш ни изпразни джобовете през последните 10 г.а неговите сметки в офшорките вече не могат да съберат нулите
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 некойси

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Кадър на пожарникаря със струйника ...
    ... а като си отвори устата какви чудеса стават ...
  • 14 МММ

    6 2 Отговор
    За да си избираш прости хора да те ръководят най-малкото сигурно си по-прост от тях, така че стига се излагахте да защитавате племето на Винету. И не си мислете, че който се срамува от ниско интелигентните и бабаитско-просташки ръководители неможещи да си построят правилно изречение са комунисти /същите трябва да са вероятно на по 80-90 години/. Просто има трезво мислещи хора без цветни очила и зомбиран мозък.
  • 15 отговор

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гроб":

    Гробарю, недей да спиш, будувай! За да не ти стане нещо от липса на сън, гледай всекидневните снимки на Корнелия и веднага ще ти се доспива. Също чети заплахите й! Приятни сънища! Крайно време е да се създаде комитет за защита на Корнелия Нинова. Тази добронамерена и самоотвержена жена, която всекидневно ни напомня колко добри и надеждни са представителите на БСП начело с нея, заслужава колективна защита. То такъв комитет има, но друго си е да се узакони. Така всички ще спим спокойно!
  • 16 бай Тодор

    3 4 Отговор
    Деса тъпото от ГЕРБ!
  • 17 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "мдааа":

    мдаа, вярно че си много тъп.
  • 18 впечатлен

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "мдааа":

    Човече, защо се хабиш да им обясняваш? Те никога нищо няма да разберат, ще обиждат, ще се правят, че нищо не са разбрали, защото те си имат своя истина, набиват я всекидневно в главите им и омразата е чувството, което ги води и подкрепя. Нищо друго освен злоба и омраза!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове