664 6

БСП гневна: ГЕРБ клевети Корнелия Нинова

Социалистите единни зад лидерите си

Стефанаки Йоанис

ПГ на "БСП за България" остро осъжда опитите председателят на групата да бъде оклеветен чрез непрекъснатото внушаване на манипулирана информация.

Това се казва в официална позиция на социалистите.

За нас не е изненада, че политическият ни опонент се опитва да отвлече вниманието от наболелите проблеми днес и да дискредитира най-голямата опозиционна парламентарна група. Това е техен стил на поведение.

ПГ на "БСП за България" твърдо стои зад председателя си. Всяко мнение, изразено пред медиите, но не и пред групата, постига само едно - руши авторитета и пречи на групата да заяви ясно своята опозиционност и алтернатива. Разграничаваме се от подобно поведение. То не изразява нито политиките ни, нито разбирането ни за политика.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 10:09  13.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гоуст
  Отговор
  2 10:16  13.12.17
  Щом подкрепяте престъпник и вие в панделата
 • Реалист
  Отговор
  3 10:47  13.12.17
  Клевета ли е когато аз си купя въшнотърговско дружество и не искам да кажа от къде са ми парите? курнито може много лесно да спре приказките АКО ОТГОВОРИ на въпросите но явно не е в неин интерес. Крала и с г..а си а сега реве.
 • Гост
  Отговор
  4 12:16  13.12.17
  Как се оклеветява нещо вече оклеветено?
 • СИЛ
  Отговор
  5 13:04  13.12.17
  Цитат: "ПГ на "БСП за България" остро осъжда опитите председателят на групата да бъде оклеветен" Знаем ви как осъждате, колко осъждате и как осъждате. И "Народният съд" ви знаем, и лагерите ви знаем, знаем ви и кои сте и какво сте сторили на тоя народ. Някои от нас ще помнят!
 • гост
  Отговор
  6 18:59  13.12.17
  Бсп осъждало ,какво точно?Това че всички партий и управляващи са нейни производни ли?Това че окрадоха и съсипаха произвеждаща държава ли?Що всичките депутати в парламента не решат ,койтойто е имал роднина партиен член да напусне парламента.Едно време ни управляваха другарите от партията а сега техните отрочета.Само че тия са по нагли и бескруполни.Как в зората на ДЕМОКРАЦИЯТА печеливши предприятия се съсипваха за броени месеци и се купуваха на кило?И като е било толкова лошо през комунизма как изкараха толкова пари че изкупиха държавата?

Напиши коментар:


Публикувай