1 347 5

Симов: Прокопиев си имаше дори президент

Когато си се хванал на хоро с дявола, трябва да си наясно, че той рано или късно ще се появи със сметката

Александър Симов

Иво Прокопиев: "Ако има някой, който се е противопоставял на властта в последните 10 години, това съм аз".

Абе, то бива да се лъже в ефир, бива, ама това минава всякакви граници. Прокопиев така се противопоставяше на властта, че в първото правителство на Борисов си имаше персонални министри. Че даже и президент му избраха.

Това пише в профила си във Фейсбук Александър Симов.

И изданията на "Америка за България" раждаха радостни оди за светлото бъдеще, където им изглеждаше, че бойкоборисовското дясно ще се слее с другото дясно с любовен стон. Противопоставял се бил...Прокопиев днес е трагичен символ. Когато си се хванал на хоро с дявола, трябва да си наясно, че той рано или късно ще се появи със сметката. И ще иска душата ти. Тоест парите ти, че то при олигарсите нали това замества душата? А и не е ли нелепо за един "противопоставящ се", първата му реакция за проверката, да е да иска среща с премиера? Страшна смелост.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Реалист
  Отговор
  1 11:05  13.12.17
  Този е един от примерите защо за приватизацията НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ДАВНОСТ. Ако всичко е честно и почтенно ПРИВАТИЗАТОРИТЕ (като курнелия) няма от какво да се притесняват.
 • истината
  Отговор
  2 11:34  13.12.17
  Понеже КОЙ беше малък по време на масовата приватизация и пропусна , сега иска да се включи със задна дата като отнеме от "неправилните" хора бизнеса им !
 • дядо Йоцо
  Отговор
  3 11:51  13.12.17
  Е този Симов не мога да го трая. Е по-селски манталитет и изказ няма.
 • Гадател
  Отговор
  4 17:36  13.12.17
  Сега Прокопи ще обещае, че няма да пречи на властта и ще се окаже, че е станала грешка, всичките му сделки и пари са законни.
 • ПРОКОПИЕВ НА БЕСИЛКАТА
  Отговор
  5 20:51  15.12.17
  ПРОКОПИЕВ НА БЕСИЛКАТА !! ОЛИГАРХ МРЪСЕН КРАДЛИВ !!!

Напиши коментар:


Публикувай