493 6

Мустафа Карадайъ: Вот ще има

ДПС и БСП клатят управляващите с обвинения за корупция

Венцислав Михайлов

Вот ще има, вот на недоверие ще има, тайминга го определихме. Да излъчим работна група от тяхна страна четирима човека, от наша трима, които да подготвят мотивите и да ни ги представят със срок първия работен ден на следващата сесия на НС, което е 10-ти януари и на 17-ти януари да внесем вота на недоверие.

Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след срещата си с БСП.

Темата е свързана с корупцията, но тъй като корупция има във всички секторни политики, от тази гледна точка работната група, когато седне да пише мотивите ще се конкретизира самата тема. От днешните разговори резултата е, че работната група ще седне да пише мотивите и вече ще се конкретизира темата, защото само основата е корупция, но корупция има във всички сектори.

От тази гледна точка ако погледнем всички секторни политики да ги включим само в един вот и да ги обобщим - много е голяма темата, малко е времето. Така, че ще се опитаме с конкретни посочени факти да си защитим мотивите на внесения вот на недоверие, аргументира се Мустафа Карадайъ.

Датата 17-и не е обвързана с ретрограден Меркурий или някаква Венера, коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • На всеки километър
  Отговор
  1 14:40  13.12.17
  Рушителите и враговете на България,са пак заедно.На какво ли не са готови ,за да пречат и крадат от българският народ.Така е като народа спа в 1990година.Сега вече ламята е силна и трудно могат да се отсекат многото и глави,украсени с червени фесове....
 • sdasd
  Отговор
  2 16:10  13.12.17
  Какъв е този гост на България и защо ми говори за политика??
 • mediator37
  Отговор
  3 19:23  13.12.17
  БСП и ДПС - простаци, искат да ни изложат пред Европа. Мърши гадни! Прости червени квадратни кратуни, няма да се докопате до властта следващите 100 години, заради това, че сте сиамски близнаци с турците. Подпечатахте пълния мандат на ГЕРБ.

  Коментиран от #4

 • авторитет
  Отговор
  4 00:03  14.12.17

  До коментар #3 от "mediator37":

  Ние отдавна сме се изложили ...след като гласуваме 3пъти за тупоумния си премиер ...т. е. 3 пъти настъпваме мотиката . и какъв ни е авторитета за да се излагаме . Последния ни авторитет беше че сме ,,задника на Европа ""
 • гост
  Отговор
  5 06:42  14.12.17
  Майкоу,това пък турчин,комунист е чудо невиждано.

  Коментиран от #6

 • незнайко
  Отговор
  6 09:39  16.12.17

  До коментар #5 от "гост":

  Чудото е, че разрешихме на такива личности достъп до парламента ! Цяла Европа се чуди, как този човек се е издигнал до тук . Има още много да си патим, ако ДПС продължава да съществува !!!

Напиши коментар:


Публикувай