1 189 7

Правителството отделя половин милиард за пътни проекти

Изпълнението им ще започне в началото на следващата година

Константин Карагьозов

Правителството одобри увеличаване на утвърдения със Закона за държавния бюджет на Република България за 2017 г. максимален размер на ангажиментите за разходи, които могат да бъдат поети от Министерството на регионалното развитие и благоустройството, със сумата 513 843 560 лв.

Промяната е свързана с необходимостта от поемането на ангажименти за изграждане на значими пътни проекти, изпълнението на които ще стартира в началото на 2018 г.

Одобрени са и вътрешнокомпенсирани промени на утвърдените разходи по области на политики/бюджетни програми с цел постигане очакваните резултати от изпълнението на бюджетните програми на МРРБ за 2017 г.

С приемането на постановлението се осигуряват средства за изпълнение на целите по политиката за интегрирано развитие на регионите, политиката за поддържане, модернизация и изграждане на техническата инфраструктура и бюджетна програма "Гражданска регистрация и административно обслужване на населението".

Това се постига чрез намаляване на разходите по бюджетните програми "Нормативно регулиране и контрол на инвестиционния процес в строителството", "Геодезия, картография и кадастър" и "Ефективна администрация и координация".

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гмамгамгачтйчтйчгйгъмт
  Отговор
  1 17:26  13.12.17
  ПОЛОВИНАТА ПАРИ НА КАЙМАНИТЕ. ..ЗА ВНУЧЕТО. ....СТРОЕЖИТЕ СА ПО ЗАПОВЕД НА USA. ...ЗА ДА СЕ СВЪРЖЕ АМЕРИКАНСКАТА БАЗА ...БОНДЕЙЛ.....В КОСОВО С ПРИСТАНИЩЕ БУРГАС ....ЗА БЪРЗ ПРЕВОЗ НА ОРЪЖИЕ ...НА ЯНКИТЕ ЗА НАПАДЕНИЕ НА КРИМ. ...ПРИ НЕИСПЪЛНЕНИЕ НА ЗАПОВЕДТА НА USA ......ТИКВАТА ....МОМЕНТАЛНО ЩЕ БЪДЕ ...СМЕНЕН ОТ ЦЕЦО ЦИОНИСТА. ...С 6 ТЕ АПАРТАМЕНТА. .....СТРАХ ...ЛОЗЕ ...ПАЗИ. ...

  Коментиран от #5

 • следващите моля
  Отговор
  2 17:31  13.12.17
  Пътищата се правят за следвашите богати заселници отвън ....Българите ще бъдат прокудени а други унищожени ...засега това се отдава доста добре на Тиквата
 • Иванчо
  Отговор
  3 17:31  13.12.17
  Все едно ще отидато по предназначение....пак ще ги раздадат на техни си фирми и пак качеството ще е под всякаква критика.
 • Крадци!
  Отговор
  4 18:50  13.12.17
  Правителството отделя половин милиард за пътни проекти,демек за КРАЖБИ !!
 • mediator37
  Отговор
  5 19:14  13.12.17

  До коментар #1 от "гмамгамгачтйчтйчгйгъмт":

  Интересни работи говориш, друже! Вярно ли е това?
 • Driving pleasure
  Отговор
  6 09:56  14.12.17
  абе тия филми сме ги гледали май... единственото неизвестно е как ще делят... аз залагам на 1:5 и то в тяхна полза! За нас някакво подобие на асфалт...
 • ДДД
  Отговор
  7 14:40  14.12.17
  вие не четете пише за ПРОЕКТИ иначе за ПЪТИЩА 100 милиона нали всеки от вас има планове? е затова плащат половин милиард не на простолюдието разбира се

Напиши коментар:


Публикувай