580 1

Пореден пожар в къща и поредна жертва

Загина възрастен мъж от варненското село Пчелник

Константин Карагьозов

Възрастен мъж е загинал при пожар в дома си в село Пчелник, област Варна. Инцидентът е станал тази сутрин, малко преди 7:00 часа.

Тогава на телефон 112 е постъпил сигнал за възникнал пожар в къща в село Пчелник. Незабавно са били изпратени екипи на пожарната, които започват действия по гасенето на пожара. При гасенето на пожара се установява, че 74-годишният мъж, който обитава къщата, е загинал при огнената стихия.

Мъжът е бил трудно подвижен. Работата по разчистване и обезопасяване на мястото на огнената стихия продължава. Изясняват се причините за възникването на пожара. По случая има образувано досъдебно производство.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Uflaf
    Отговор
    1 08:03  15.12.17
    Още по-висока цена на тока и продължаващите своеволия на монополистите ,за които няма контрол чрез поставяне на независим електромер при нужда от доказване могат само до такива новини да водят. Жалко за човека и хубавата му къща нямаща нищо общо с тази на снимката. Тези от енергото прецакват и бизнеса с климатиците. Колко климатика сте виждали по селата дори и в тези в които все още има по 1000 човека. Има, но по къщите на масово изкупили териториите на България рускоговорящи "бизнесмени и бизнесдами" . Българите нямат и няма и да имат освен кметовете, магазинера и житарите.

Напиши коментар:


Публикувай