1 108 3

Николай Цонев: Роман Василев най-долно лъже

Мария Атанасова

Най-долно лъже! Да! На записа се вижда ясно, какво казва той. А аз отказвам да падна на колене или да легна. Най-добре да се изгледа пълния запис, а не цензурирания и се вижда истината. Така бившият военен министър и лидер на ”Нова алтернатива” Николай Цонев коментира пред "Фрог" казаното от Роман Василев за ареста му преди няколко години.

Цонев коментира и факта, че е осъдил страната в Страсбург:

"Когато България е осъдена от някого и някъде, винаги възниква въпросът, този, който е обвинител, носи ли някаква отговорност. Защо трябва всички български граждани да носят отговорност, след като някой не си е свършил работата, както трябва. Или умишлено е обвинявал невинен човек, посочи той.

Самият факт, че тази сутрин се обадиха стотици хора, за да изразят възмущението си от неговата наглост и нахалство е достатъчно, допълни бившият военен министър.

Николай Цонев сподели и мнението на директора на националното бюрю за контрол на СРС-та Бойко Рашков, изказано пак тази сутрин за Роман Василев: "Той е олицетворение на манипулациите на прокуратурата. Цялата прокуратура непрекъснато повдига обвинения, несъществуващи обвинения, съдят хората, после ги оправдават. И това го правят едни и същи хора", заяви Цонев.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • запознат
  Отговор
  1 17:02  14.12.17
  Цонев е най-големия крадец от МНО.

  Коментиран от #2

 • Боримир
  Отговор
  2 18:07  14.12.17

  До коментар #1 от "запознат":

  Ти сигурно си некой недоволен фатмак или служещо офицерче и имаш злобна душица затова така плюеш.

  Коментиран от #3

 • 3 18:16  14.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай