1 866 4

Шеф на ДАИ заведе подчинените си да видят как е в затвора

Част от служителите на ДАИ в Пазарджик изпаднали в нервен срив от преживения стрес

Светослава Ингилизова

Началникът на ДАИ в Пазарджик Владимир Добрев провел "изнесено обучение" на подчинените си в местния затвор, като превантивна мярка срещу корупцията.

Заради възпитателната акция Добрев е понижен в длъжност за 6 месеца, той обжалва наказанието си пред Административния съд и печели, съобщи Дарик.

На 8 юни Добрев завел за провеждане на инструктаж в затвора в Пазарджик подчинените си, които били на работа този ден. На входа им били взети личните карти и мобилните телефони, след което били вкарани в килиите, разказват участници в сценария. Гостите били съпроводени от надзиратели, а докато вървели по коридорите, били обсипани с подмятания, обиди и подигравки от пандизчиите. Шефът на Областния отдел „Автомобилна администрация“ допълвал шока с намеци, че това чака всички нарушители на закона и престъпници.

След нетрадиционната мярка срещу корупцията част от служителите на ДАИ в Пазарджик изпаднали в нервен срив от преживения стрес.

Според Добрев никой не е принуждаван да ходи в затвора, а служителите са посетили само една килия, преди да обсъдят състоянието на „Автомобилна администрация“ и последните арести за корупция.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • СссереМ
  Отговор
  1 12:41  15.12.17
  Трябваше повече време да прекарат там,другия път ги закарай при доживотните.
 • ердоган
  Отговор
  2 12:58  15.12.17
  А парламента кога?
 • Дедо
  Отговор
  3 13:03  15.12.17
  Този човек вместо да го понижават веднага да го направят Председател на Народното Събрание!Заседанията да им ги води в Централния Софийски!
 • дедо Шишарко
  Отговор
  4 13:40  15.12.17
  За тези си действия ШЕФА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПООЩРЕН а не наказан!Когато взимат парички от шофьорите ,стресират ли се?

Напиши коментар:


Публикувай