1 100 2

Борисов: Преразглеждам мораториума за лекарствата

Майка ми, Бог да я прости, умря от рак

Борисов: Преразглеждам мораториума за лекарствата
Венцислав Михайлов

"Юнкер даде България за пример за финансовото й състояние. На фона на всичко това да излязат разни хора и да твърдят обратното не е честно. Въобще не й обръщам внимание на Корнелия Нинова". Това каза премиерът Бойко Борисов, която се пусна на живо във Фейсбук от Брюксел.

"В момента говорим по време на председателството ни да се направи и една среща на върха и с Турция. Ние си носим нашата отговорност и я носим добре. Аз предложих участие на Турция на тази среща. Също и колегата Ципрас. Той благодари на България за намесата ни за Лозанския договор. Спазването на българо-турско-гръцката граница може да стане само така", уточни Борисов.

"Готов съм да преразгледам, ако трябва и след срещата с Радев, и мораториума с лекарствата. Майка ми, Бог да я прости, умря от рак. Ние със сестра ми си продадохме, каквото имахме, за да я купуваме молекула за борба с рака", каза премиерът по повод вчерашното решение на правителството да отхвърли ветото на президента за мораториума върху молекулите.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • проблем
  Отговор
  1 14:40  15.12.17
  Боко как така ще преразгледаш мораториума за лекарствата .Нали уж сме парламентарна република бе джанъм ....или сме султанат и ти се вживяваш в ролята на падишах . Защо го допусна това да се сл;учи . Защо се намесваш след социалистите и президента ...Искаш пак ти да обереш лаврите . ПЪРВО ПРАВИШ ПОЖАРИ ПОСЛЕ ГИ ГАСИШ...АМАН ОТ ПОЖАРНИКАРСКИ НОМЕРА
 • впечатлен
  Отговор
  2 14:49  15.12.17
  Абе хора, какви са тези молекули бе? Досега има ли излекувани от рак с тези молекули и какво представляват? Не всички в държавата се занимават с медицина и фармацевтика. Хайде някой да обясни за какво точно става въпрос. Защо Борисов ще се занимава с мораториума, това не е ли работа на здравния министър? Със всеки проблем се спекулира, разни хора излизат на протести, обвиняват, заканват се, от БСП са радостни и щастливи за организираните протести. И все пак, колко души са преборили рака с помощта на молекулите, някой да каже най-после!

Напиши коментар:


Публикувай