470 2

Протест пред КЕВР за цената на водата в София (ВИДЕО+СНИМКИ)

Стефанаки Йоанис

Независимата КЕВР е независима само от народа си, зависима от концесионера си. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред протестиращите пред сградата на енергийния регулатор срещу очакваното поскъпване на водата.

Тя заяви, че в момента КЕВР решава да вдигне цената на водата от 3 до 30% и допълни, че увеличението на цената на водата не е оправдано на фона на доходите на населението.

След нейното изказване се отправиха към сградата на Министерски съвет, където по думите ѝ се намира главният виновник за увеличението на цената на водата.

България


Още по темата

 • КЕВР все пак свали цената на водата

  КЕВР все пак свали цената на водата

  Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) намали цената на водата след многократно призоваване от страна на омбудсмана Мая Манолова ...
  20.12.2017
  849
  2

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гого
  Отговор
  1 09:49  16.12.17
  КЕВР са слугинаж на картелите ток вода и парно и послушницитв на Герб!
 • Реалист
  Отговор
  2 14:26  17.12.17
  Само като ги погледнеш на снимките и ти става ясно - пенсионер до пенсионера, "юнак до юнака" електората на курнелия. Едно нормално домакинство консумира около 10 кубика на месец. АКО НЕ СИ ПОЛИВА НИВИТЕ с питейна вода, един пенсионер не би трябвало да консумира повече. Значи говорим за 5-10 лева на месец разлика. Червените партизани не са свикнали да плащат, те могат да паля мандри.

Напиши коментар:


Публикувай