673 6

Цветанов: Изказването на президента е несериозно

Антикорупционният закон не е публикуван в Държавен вестник

Стефанаки Йоанис

Антикорупционният закон не е публикуван в Държавен вестник. Все още не е приет. Моля ви, нека да бъдем сериозни. Уважение към президента и президентската институция, но да се изказваш, че ще наложиш вето по нещо, което още не е прието, смятам, че е абсолютно несериозно. Това коментира пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Когато ми задавате този въпрос, сподели ли той за мотивите за налагането на ветото? Има ли представени мотиви?, запита журналистите Цветанов.

След като бъде обнародван законът, ще чуем неговите мотиви и ще имаме дебат в пленарна зала. Нека институциите да не минаваме с подобни оценки за това кой какво ще направи и да става през медиите. Смятам, че това е малко несериозно, каза още Цветан Цветанов.

Не може БСП да организира протест, а същевременно да е гласувала за промените за цената на водата, коментира още Цветанов. Аз не знам кога те са искрени, заяви Цветан Цветанов. „Изборът, който направихме за КЕВР беше много ясен - трябва да бъде определян и избиран от парламента. Трябва да бъде равноотдалечен от изпълнителната власт и от всяка друга институция.“, посочи той.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Глупак
  Отговор
  1 19:17  15.12.17
  ЦвЦв май си е пийнал…. Но все толкова противен
 • Фатмашка издънка
  Отговор
  2 20:34  15.12.17
  ОТ ФАТМАК ПО-НАГАРЕ НЕ ЩЕ ДА ББДЕ.
 • 3 21:00  15.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Homer Simpson
  Отговор
  4 22:18  15.12.17
  Тоя защо не е в затвора?
 • коафьор
  Отговор
  5 12:25  16.12.17
  Да си беше сресъл веждите поне!
 • 6 17:29  16.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай