1 764 4

Нелепо - стадион за 5 милиона лева се руши

Съоръжението в Козлодуй така и не е влязло в експлоатация

Снимка: bTV
Снимка: bTV
Константин Карагьозов

Съоръжението в Козлодуй е трябвало да бъде пуснато в експлоатация преди две години, но все още няма Акт 16 и се руши, съобщи bTV.

Строежът на стадиона е започнал през 2013 г. Проектът струва 5 милиона и 201 хиляди лева, от които над 4 милиона са европейски пари. Крайният срок за изграждането му бил през 2015-а.

Стадионът се руши още преди да е пуснат в експлоатация. Конструкцията е напукана, трибуните се разпадат, осветление няма, а настилки - само на места. От общината обаче не виждат проблем.

Документацията на стадиона не е изрядна и затова няма разрешение на него да се играят мачове. Използва се само за индивидуални тренировки и училищни срещи.

От юли до септември сметките на община Козлодуй бяха запорирани заради дълг от половин милион лева към фирмата изпълнител на проекта.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дебилски работи
  Отговор
  1 13:53  16.12.17
  Всичката ни работа е като тази,един месец трябва да работят военните заводи за муниции, за да се изчисти този боклук....
 • me be re
  Отговор
  2 16:54  16.12.17
  Това не е „нелепо”, това е схема за присвояване на пари и пълнене на партиини каси. Както и санирането, пътищата и такак нататък ...

  Коментиран от #3

 • Кака Гинка
  Отговор
  3 15:40  17.12.17

  До коментар #2 от "me be re":

  Напълно съм съглсна - само да допълня,че у нас това не е новина,а ежедневие.Дали има друг народ,който така да се самоунищожава?
 • незнайко
  Отговор
  4 09:28  18.12.17
  А защо им е този стадион в Козлодуй ? 50% от строежите в такива населени места са измислици ! Някой чувал ли е за футболния отбор на Козлодуй ?

Напиши коментар:


Публикувай