1 508 12

Нинова: Отчаянието ще свали Борисов

Пенсионерите и те ли завиждат?, пита лидерът на БСП премиера

Константин Карагьозов

"Не завистта, а отчаянието ще свали Борисов". Това заяви в Добрич лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод репликата на премиера Бойко Борисов, че БСП иска оставката му, защото завижда.

"Питам го: протестиращите пенсионери и те ли завиждат? А полицаите, които всеки ден протестират в някой град, а майките на деца с увреждания и те ли са завистливи хора", отсече Нинова.

Председателят на червените припомни и че в първото правителство на Борисов хора са се самозапалвали. "Дано никога не се стига дотам. Ние говорим от името на хората в парламента и по площадите. Той от чие име говори? Гласувалите за ГЕРБ упълномощиха ли го да забрани новите лекарства за болните от рак? Сега се сетил да променя решението за мораториума", продължи опозиционният лидер.

Нинова беше и категорична, че депутатите на ГЕРБ не се замислят за заобикалящата ги ситуация. "Щом Борисов е казал, те козируват и изпълняват. Само че той и този път си изми ръцете с тях. За да спаси себе си, за пореден път ги унизи и ги хвърли на народния гняв", допълни тя.

Добрич / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Буков
  Отговор
  1 16:53  16.12.17
  Нинова да вземе да си прибере ''вересиите'' на Позитано 20 ! Браво на Валери, Волен, Бойко и Каракачанов - само така и смело напред! Никаква аванта за комунягите и депесарите вече! Дотука с властта! Никога повече да не позволяваме комунисти да ни управляват и да грабят България !!! Изискайте им сметка сега, не за всеки лев, а за всяка похарчена и открадната стотинка !!! ''Самолетаджията'' е виновен за вдигането на цените и е крайно време да ''се приземи'' на Позитано 20, където му е мястото, а ''кормилото'' да поеме човек който разбира от тия неща, защото това не е ''самолет''. Храната която купувахте за 100 лв сега я купувате за 140, до края на януари ще я купувате за 200 лв. Ако изпитвате удоволствие от скъпите неща, мислете си за управлението на държавата като за ''управление на самолет''. Това поскъпване ще продължи, докато не си смените ''чиповете''.

  Коментиран от #8

 • Било
  Отговор
  2 17:06  16.12.17
  Разкажи на пенсионерите, полицаите как се издържа студент в най лошата страна капиталистическа САЩ .И как така става ,че всички комунистически деца учат там?
 • впечатлен
  Отговор
  3 17:11  16.12.17
  С мъка се въздържам да не кажа нещо нецензурно. Безочието на тази жена няма граници, както и на целия позитански контингент. Българино, помниш ли гладната зима, когато мряхме по опашките за кисело мляко и хляб, помниш ли водата на всеки 2 дена, помниш ли непрогледната тъмнина по улиците и домовете ни? На кого му пукаше за всичко това? Най-малко на позитанците, които използваха тъмнината, за да "приватизират", да грабят имотите на хората, да ползват привилегиите си. Те никога не са проявявали загриженост към хората! Защото за тях това е просто едно население, длъжно да им работи без заплащане, да търпи всякакви лишения и безобразия, за да властват! Не забравяй, българино! Вълкът козината си мени, но нрава никога! Глупостите, които говори този фюрер в рокля, го потвърждават! Нинова, мечтая да млъкнеш някой ден! Толкова нахалство на едно място, не е истина!
 • До впечатлен
  Отговор
  4 17:49  16.12.17
  Такава НАГЛА и Антипатична другарка в БКП не са имали в цялата си история!!!

 • МММ
  Отговор
  5 18:32  16.12.17
  Като сте против пенсионерите що се сърдите като ви псуват на майка? Или бъркам?
 • МММ
  Отговор
  6 18:47  16.12.17
  Нинова е много противна, толкова противна за симпатизантите на ГЕРБ, колкото и Борисов за противниците на кликата му. Но това не прави по добър живота нито на едните нито на другите. Обединение и нови необременени партийно, интелигентни, подготвени и високо образоеани хора са спасението ни.
 • Юбряяяяяя
  Отговор
  7 18:48  16.12.17
  Безобразие! Оядените депутати си гласуваха 13-а заплата http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=103598 Проклета държава.. (worry) http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=1&newsid=103560 "Нашият православен народ е достигнал до такова гнуснаво скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имотът ти, с животът ти, с трудът ти, с децата ти и с най-свещените предмети на твоето човешко съществуване, а ти мълчиш като риба, търпиш като вол, молиш се богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за своите пети-вековни страдания. Какво искате от подобен народ? Той е роб, и роб безусловен, и аз имам пълно человеческо право да го прокълна от сичкото си сърце и душа, ако той и занапред остане така равнодушен към своята горчива съдба. Проклет да е, ако той не въстане против своите кръвопийци!"
 • Обективен
  Отговор
  8 20:59  16.12.17

  До коментар #1 от "Буков":

  Ама големи глупости си написал
 • Коня
  Отговор
  9 04:33  17.12.17
  Корнелия , да яздиш кон си създадена ,но не можеш да яздиш Бойко
 • Другар
  Отговор
  10 07:11  17.12.17
  Като начало отчаянието на изтерзания народ от комунизма,пречи ти да дойдеш на власт и слава на Бога,народа след толкова дълго време се усети и никога повече няма да Ви допусне до властта,но по-добре късно от колкото още по-късно.Алчни БСПарски орки.
 • Варна
  Отговор
  11 08:34  17.12.17
  Борисов винаги се сваля сам! - От собствената му простотия! Каквито и лъжи да дрънка, колко сме добре, как цъфтим и вързваме... - Резултатите са налице! Нека някой ми каже ,коя сфера на общественият живот не е засегната от великото управление на Борисов, който управлява от 2009 година насам? Нараснала ли е неграмотността? Имаме ли по- добро здравеопазване? Емиграцията в какви граници се движи? Търговското ни салдо продължава ли да е отрицателно? Има ли ръст на хората в частният сектор? Нараства ли дългът като абсолютна стойност и спрямо БВП? Армията ни в какво състояние? Престъпността намаляла ли е? - Мислите ли че беззаконието е намаляло? Има ли прираст на населението, освен циганското? Кое според Вас е добре? - Освен кражбите на обществени средства кое се развива друго с бързи темпове? Добре помня преди 89 година когато пак ни разправяха за преизпълнението на плана и си пишеха петьорки и шестьорки сами. - Аз съм гледал този филм! - А вие?
 • незнайко
  Отговор
  12 11:27  17.12.17
  Че завиждат БСП-арите е ясно, но защо ни занимават нас с техните неволи ? На Нинова не и ли стана ясно, че тези номера се изтъркаха ? Какво по добро ще направи, ако е на мястото на Борисов ? Само с приказки не става ! Вместо да се вземат "под ръка" с Борисов и да изметат ДПС от власт, тя ни занимава с нейния проблем, откак е на чело на партията !

Напиши коментар:


Публикувай