18 Декември, 2017 08:47 6 197 38

Арман Бабикян: Управлява ни хунта, начело ѝ е сикаджия

  • премиер-
  • бойко борисов-
  • правителство-
  • кабинет

Държи се като цар. Неща, които са абсурдни, се гласуват анблок. Гласуват кретения

Арман Бабикян: Управлява ни хунта, начело ѝ е сикаджия - 1

Още никой не е видял управленската програма на правителството. Имаше ли такава? Станахме страна, в която тапирите са на почит, преведените гръбнаци също. Това заяви в предаването „Просто Диков” политологът Арман Бабикян.

Накарахме тези, които 150 г. държат развитието на знанието, да бъдат засрамени и приведени. Смачкаха достойнството на хората, продължи той.

Аз видях управленската програма. Тя е това, което ТОЙ реши. Отмени решение на НС. Държи се като цар. Неща, които са абсурдни, се гласуват анблок. Гласуват кретения. Пишат нещо на парче и следва това, което той каже. На хората вече не им се протестира. Опънали са ластика докрай и ще дойде революция. Аз отдавна я чакам, заяви адвокат Николай Хаджигенов.

Няма партия, която да каже, това е нашата програма и ние извършваме от нея това ред по ред. Погледнете смяната на министри – тя се определя от това кой с кого е играл мач. В момента парламентът се управлява от машинен инженер. Има тотално отсъствие на правно грамотни лица в парламента. Всичко в държавата се прави за този момент. Решили са да правят мораториум върху лекарствата, за да се борят с корупцията. Как така ще се бориш с корупцията, поставяйки в риск живота на хората?!, коментира скулпторът проф. Велислав Минеков.

Управлява ни хунта, начело й е един сикаджия. Окупирила са всички канали за контрабанда. Намаляла е организираната престъпност. Как ще е намаляла като тя е във властта?! Дадохме им правото да ни убиват. Те решават кой да живее и кой да не живее, заяви Бабикян.

Мораториумът върху лекарствата адв. Хаджигенов определи като интелектуална импотентност.

Никаква опозиция. Около лекарствата имаше такава, но за "Булгартабак" къде беше?! Това, което ме дразни, е мълчанието на гражданското общество. Майката на убития командос Емил Шарков беше замеряна с яйца, което беше дирижирано от един корпулентен човек. След това позорно деяние пак последва мълчание, казва Минеков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    71 9 Отговор
    Чакаме Неволята да дойде.А,си трябва революция.Да се пусне кръв на не повече от 1000 човека.И нещата ще се наместят.

    Коментиран от #31

  • 2 Кики

    47 11 Отговор
    Точна констатация инаистина вярно че с мишоци промените няма как да се случат.За това и се махнах. Успех на всички.
  • 3 Колю бясното

    22 78 Отговор
    Ми като можеш да управляваш по добре,направи си партия и управлявайте,Бойко печели избори след избори,хората гледат джоба си а не псевдоанализатори,ако това не можеш да анализираш по добре си слагай въжето Бабикян.

    Коментиран от #10

  • 4 Све

    68 7 Отговор
    За съжаление проф. И. Христов е прав
    80% от българите сме…

    Коментиран от #23

  • 5 Бесепар преди атакист сега

    26 69 Отговор
    Тия от Позитано 20 като са му дали текста не го е прочел хубаво защото е неграмотен. Браво на Валери, Волен, Бойко, Каракачанов за успехите и да не позволяваме такива комуняги да управляват и да ограбват Родината повече !!!

    Коментиран от #21

  • 6 сдасдад

    43 6 Отговор
    Как да стане, като всеки гледа себе си и как да открадне за да е добре. Много е просто какъвто народа такава и властта... Какво очаквате всеки краде, лъже и иска от държавата...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мики

    43 2 Отговор
    Цялата политическа класа у нас не струва и един цент! Когато цялата политическа мафия си замине ще се оправим. Партиите всички без изключение са бита карта! Трябва ни нов модел на управление!
  • 9 гост

    11 34 Отговор
    Този Армен е политолог ,колкото аз съм трамвай.Звездата му изгря покрай Бареков/аз тогава го видях/ и говореше едни фантазии дето нито една не се сбъдна.Затова каквото и да говори този човек изобщо не му вярвам.
  • 10 брояч на гласове

    38 3 Отговор

    До коментар #3 от "Колю бясното":

    а бе кольо,ша та светна за да не пишеш повече глупотии:
    -значи преди повече от 2 месеца сметнаха че у целио свет бугарите
    сме вече 7млн.
    -официално навън са 2,5млн./от тях на изборите са 103х.гласа/
    -останаа 4,5млн. от тех вадим 1,5млн. лапетии/те не гласуват
    -останаа 3млн. на изборите беа 52% гласували демек 1,6млн. гласа
    -а да ги броим:
    за герП 1,1млн.
    за БСП 0,9млн.
    за осталнаа сволач 0,8млн.
    демек около 3млн.?!?!
    от дека бре!
    та затова герП печелят!
    ясно ли ти е!

    Коментиран от #27

  • 11 Център дясно

    10 36 Отговор
    Най лесно е да се критикува, но като се зададат избори на много малко им стиска да се кандидатират, да спечелят избори и да управляват успешно държавата.
    Бойко как дойде на власт, не му харасваше положението, както на него така и на повечето граждани, протестираше, направи си партия и взе властта. Има много слабости и не справедливост, но като цяло вървим напред неможе да се отрече.
    Ако Бабикян предложи нещо подобро хората ще го подкрепят.
  • 12 матриала калпав

    37 0 Отговор
    Просто Хидрата не работи за народа. Години наред лапа заплати, бонуси, коледни и привилегии. Колко е заплатата на една чистачка във ВСС ? Произвеждат се лукумени закони за да се отлагат дела, да се лапа до без край. Няма друга група мерзавци , която така нагло да се самоназовава Независима Съдебна ВЛАСТ. Докато не се отрвжв главата на хидрата , така ще е !
  • 13 Реалист

    9 28 Отговор
    Аз пак да попитам - на това "животно" политолог КОЙ му плаща заплатата. За моята работя един месец и виждам резултат, а ТЕЯ КАКВО РАБОТЯТ?
    Не стигала била ЮРИДИЧЕСКА СИЛА на парламента - точно когато имаше най-много адвокати в парламента законите се правеха с най-много "вратички" за свои хора. Какво е срамното ако машинен инженер е "начело" на парламента - не може да научи един елементарен правилник ли?

    Малоумни наглеци като тия двамата драпат да се докопат до кокала с всички средства. А на Арман Бабикян ако нещо не му харесва - Армения е от другата страна на Черно море. Тук никой няма да плаче за него.

    Коментиран от #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Извън закона

    28 1 Отговор
    Най хубавото Ама най хубавото е че всички остаряват,идват болести и накрая смърт и тогава няма кинти няма партии няма власт !!! С едната гола чест ще е ))) не ви ли се струва много остарял Главния и помощника му нищо не може да направи за да го подмлади,дори да гласуват всички за младост пак одъртяват кофти проблем накрая чужди хора ще им харчат милионите и милиярдите...голяма алчност яко тъпи парчета са политиците !!!

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 onq s konq

    6 17 Отговор

    До коментар #15 от "Извън закона":

    Ако толкова те вълнува че "Главния" и заместника му са остарели,погледни себеси в огледалото и те ще ти се сторят тинейджъри:)Пък ако се надяваш милионите и милиардите на богатите като умрат да ги харчат чужди хора/демек ти и някой като тебе/ а не децата и внуците им...май със тотото ще имаш по-голям шанс!
  • 18 Гост

    6 2 Отговор
    Към терминал 2 гледам все повече.
  • 19 Гост с име

    8 14 Отговор
    Къв е тоя миш-маш статия? Уж мнението на някой си неизвестен бабикян, после се цитира оня мушморок хаджигенов и за капак минеков. Никаква последователност и мисъл няма само цитати. Ако няма с какво да пълните обема по-добре венито да пусне някоя порно статия.
  • 20 Варна

    33 7 Отговор
    Виждам няколко коментара, които демонстрират неодобрение на казаното...
    Кое в същност не е вярно?
    - Че е бил от СИК? - Знаете че е вярно!
    - Че няма управленска програма? - Разбира се че е вярно! Това, което бяха показали след изборите беше няколко хвърчащи листа с с добри пожелания. Добре знаете, че управленска програма означава "Бизнес план". Той включва няколко етапа от изследване на текущата обстановка в страната и чужбина за 3-5 години назад. Тенденциите и план на база разчети за 3-5 или повече години. - Такъв план няма! И да има също е вярно, че той не се спазва и се прави това, което реши тиквата. - Факт!
    - Да слагаш мораториум върху лекарствата с довод борба с корупцията .... - Прощавайте но това е най- голямата простотия, която може да чуе един икономист. За запознатите особено тези които са учили Счетоводство, е съвсем ясно какви са методиките. - Там учат именно такива дисциплини как се хваща крадец на държавни пари. Ако следваме правилито на малоумниците дали тази идея, то трябва да затворим всички министерства , основно заради обществените поръчки!
    Малоумието е отчайващо! - Кое Ви питам от казаното не е вярно?

    Коментиран от #24

  • 21 Насах

    10 2 Отговор

    До коментар #5 от "Бесепар преди атакист сега":

    Ти си или платен или МНОГО заблуден?
  • 22 Генералът

    8 6 Отговор
    За наше огромно съжаление липсва реална алтернатива, затова народът избира най-малкото зло.
  • 23 А ТОЙ НЕ Е ЛИ В ТЕЗИ 80 ПРОЦЕНТА ?

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Све":

    КАКВА Е ФАЙДАТА ОТ ДУПУТАТА С ТИТЛА, КАТО СВЕТИЛО В ТЪМНИНАТА ? НЕЩИЧКО ДА Е ОСВЕТИЛ , ЧЕ И НАРОДА ДА Е ПРОСФЕТИЛ ? НАРОДА ЩЕ ДРЪПНЕ НО НЯМАМЕ ПАРТИЯ, ЛИДЕР, И ПРОГРАМА ЗА РАБОТА В ИНТЕРЕС НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. ПРОФЕСОРА Е ПОЛИТИЧЕСКИ СКОПЕЦ. НЯМАМЕ ИДЕЯ КАК ДА ПОДРЕДИМ СТРАНАТА ПО НОВ ПЪТ. А ТУЙ ЗА БУНТ, ПРОТЕСТИ, СМЯНА НА ВЛАСТ Е ВЯТЪР РАБОТА - заменяме ГЕНЧО със Пенчо а системата по старому. НАУКА КАК ДА СЕ УСТРОИ СПРАВЕДЛИВА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА Е НУЖНА. Та дори една ГАЙКА да завиешщк, се иска знание, та камо ли държава да ръководиш. БЪЛГАРИЯ Е В ПЪЛНА БЕЗИСХОДИЦА И РАЗРУХА. СТРАШНОТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ДОШЛО НО ДОЙДЕ ЛИ ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-ЛОШО ЗАЩОТО БУНТА Е НЕУПРАВЛЯЕМ ПРОЦЕС. СРОЧНО Е НУЖНА ТЕОРИЯ, ЛИДЕР И ПАРТИЯ С ПРОГРАМА - НАЦИОНАЛНА И НАРОДНА.

    Коментиран от #33

  • 24 гост

    3 11 Отговор

    До коментар #20 от "Варна":

    Варна ,това ,че слагаш в края на всяко изречение думата- ФАКТ,изобщо не го прави ФАКТ.Пример:Всички знаят-Факт.Това ,че всички знаят по никакъв начин не го прави ФАКТ.Аз пък ще ти дам друг ФАКТ:преди 2,3 години Димитър Иванов/Гестапото/обясняваше по една телевизия за ББ ,че до 1996г е бил на оперативно наблюдение от службите ,но не изброй нито един ФАКТ от твоите,а мисля ,че би имал сметка да извади ФАКТИТЕ/най малко ще помогне на БСП и ще отстрани Борисов веднъж завинаги/.Друг пример: Бареков тичаше по стълбите на прокуратурата с едни документи от 2001 г срещу ББ. Н.Радулов ,експерт национална сигурност обясняваше ,че за него са автентични документи,защото имали всички атрибути на документ на МВР.Но ядец! След 24 часа Св.Лазаров И Йовчев опровергаха Бареков,Радулов и още пишман специалисти ,защото се оказа ,че в архива на МВР има такъв документ с такъв изходящ номер,дата на разсекретяване и т.н,както и името на ББ ,но съдържанието беше различно. Мога и други Факти да дам ,но не мисля че е необходимо да влизам в дискусия с хора ,които разбират от всичко.

    Коментиран от #26, #28, #32

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Другата Варна

    2 8 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Не обръщай внимание на неуспелия тех.шипшандър дето е на всяко гърне мерудия. Пише глупости на килограм.

    Коментиран от #29

  • 27 ГНИДА

    9 3 Отговор

    До коментар #10 от "брояч на гласове":

    От герб печелят , щото ги подкрепят от планетата на маймуните ! Този фактор не го забравяй !
  • 28 Варна

    8 2 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Така и не разбирам, кое те дразни? - Че ненавиждам Борисов или че говоря за събития известни на обществото.
    - Кое те тормози толкова?
    Може би е добре да се върнеш обратно и пак да прочетеш какво съм написал. И понеже говорим за "Факти" би трябвало да забележиш, че Използването на думичката "факт" е точно един път и не е в края на всяко изречение!

    - Тоест проблемът ти е някъде другаде!
    - Пита се в задачата къде?
    Ако очакваш да не говоря против селянина от Банкя... - Тук наистина имаме проблем! Шансовете да спра с това клонят към нула
  • 29 Варна

    7 2 Отговор

    До коментар #26 от "Другата Варна":

    Ако все пак сме от един град... - Не разбирам поддръжката ти за човек, който упорито, методично и целенасочено работи против собственият ти град!
    - Другите варианти да си му роднина или да се друсаш по подобие на кмета и да не знаеш къде се намираш.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Олигарха

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "бббббб":

    На повече от 1000 е, само в София са над 1000, а какво остава за другите градове.
  • 32 Лупи

    5 1 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Смешко имаги дори на снимки на коктейли и "бизнес" срещи всички мутряги на прехода и Тиквата можеш да го мернеш редом до босовете на групировките:
    - http://bg-voice.com/public/files/articles/611x343/3081.jpg
    - http://e-vestnik.bg/imgs/bulgaria/Boko-Margina2.jpg
    и още има писано по темата за СИК, всеки с 5 мозъчни клетки с помощта на интернет и медии ще направи връзката.
    Колкото до другите факти, че каквото каже тиквоча това става- еми... трябва да си с 2 грама мозък да не го виждаш това или че нямат професионална програма за управление, както се полага на нормална партия в Европа. Въобще само сериозен мозъчен инвалид може да подкрепя Буда в усилията му да съсипе държавата напълно. Запомнете едно несъстоятелни 80%-ви човечета, някой дето е откраднал и добрал се до състоянието си, чрез сила, интриги, предателства и престъпления няма шанс по нормален начин да ръководи държава и да спазва закони или да прави закони!
  • 33 Све

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "А ТОЙ НЕ Е ЛИ В ТЕЗИ 80 ПРОЦЕНТА ?":

    Пич, ще се задавиш от злоба….
    Народ??????
    Нали, ако 90% можеха да четат, премислят…, щяха да изберат поне някой, който не ги е лъгал , нови формации - Възраждане, Бг пролет, нови лица….
    Само умствено недоразвити могат да гласуват за Боко или Сакса

    Коментиран от #36

  • 34 впечатлен

    0 1 Отговор
    Армане Бабикяне, ти пък откъде се взе? Каква хунта, защо не си направите една арменска и да превземете властта, сигурно само така ще се оправим - турци, арменци и всякакви други, само не българи. Защото населяващите територията, наречена България, сме свикнали на всякакви експерименти, на всякакви мнения, злостни нападки, кражби и престъпления, всичко това безнаказано, особено напоследък. Всеки ден четем злостни нападки по адрес на управляващите. Те работят, ние ги хулим! Явно българската странна психика е завладяла всички обитатели от чужд произход. Все повече се питам тази територия наша ли е, или един Господ знае на кого.

    Коментиран от #38

  • 35 българин

    0 0 Отговор
    що ви е страх от истината като ви се казва в очите.казаха ви че 80% са дебили аз ви казвам 99% са дебилите и 1% са политиците - т е крадците и рекетьорите.
  • 36 камбур

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Све":

    то щото гласуваме все на нови лица сме на тва дередже и държавата няма последователна политика в нито една сфера, няма и на кой да търсиш отговорност, щото всеки се оправдава с торбалан. Има последователност само в едно - свеки нов гледа да се налапа..аман от жоржовци, воленовци, барековци, симеончовци и прочее демагогска измет
  • 37 Таухи Самяуелян

    0 0 Отговор
    Здравейте г-н Бабикян!
    Прочетох статията Ви в моя смартфон,но не мажах да се регистрирами затова прибегнах до e-mai.
    Много ми хареса статията Ви,но се чудя защо се опитвате да интелектуазирате масовия четец?Няма да стане.Ако....не бяха "братската" сега Турция,ако...не бяхме нолония на СССР,ако....имахме достатъчно умни,интелегетни лидери,може би щяхме да достигнем стандарта на европейсите държави преди 2СВ.Колкото и да се готори,апелира,внушава рационалност-не се получава.Ама,защо ни беше тази демокрация-да нямаме опашки за бабнани,да нямаме режим на тока и водата.Откакто сме в ЕС,народа направи пътека до Гърция.Кога са мислели,че Могат да посетят всички държави в Европа..Е,това е расоста на населението.Ами съжителството без брак,ами софийското жителство.?София винаги е била мечтата на провинциалиста и селянина.Е, сега ги маме в столицата-държава в изобилие. Ас аскъ аменен кеш аскне Балканския полуостров.Гощ-прост,наханц,хмич,йев минаг удел хъмел, хъмич ъла йев гниг бол.Е,хима га!!Чем сирер ас аск,пайц инч ънем,хос зънерем.Йергу амусиннеръс балгар е ин,йев нахъндраци усумнацац ълан инчу вор мер хаеръ пари март ен,пайц-анчап!
    Аз попрофесия бях фотограф и съм работила като такава в ЦНСМ,сп.Лада,БНФ.
    Сега съм пенсионерка и се радвам на моите оскъдни приятели.Не ми трялва никой,не отговарят на моите стандарти за общуване.Писнало ми е да общувам д компромиси.и да се удрям като кукава по гърдите Йес хай ем йев хъбард! Ов вор анчаб шад хай е ,тсх йерт
  • 38 случайна

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "впечатлен":

    Аз като Ви казах,че българите са ужасни ксенофоби,сега се уверихЕдно,ще кажа-Бъргария и Правителството са си само за българи.Те или се нападат и хулят или се хвалят сами себе си.Ами,че кой друг? Има народи,които не знаяг каде е тази страна,особено отвъд океана.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове