18 Декември, 2017 12:02 21 417 20

Потресаващо видео от последните дни на болен от СПИН в пловдивския затвор (ВИДЕО 18+)

  • болен-
  • спин-
  • затвор

Мъж, с вид на затворник от Аушвиц, гърчещ се от болка, търкалящ се в собствените си изпражнения. Това се вижда в ужасяващото видео, което можете да гледате, ако имате достатъчно здрави нерви. Сцената не е заснета в концлагер, нито в африкански затвор. Потресаващите кадри са от изолатора на затвора в Пловдив, където се държат болните от СПИН и туберкулоза. Камерата е запечатала някой от последните дни на Мано Манов, който вече е мъртъв, пише TrafficNews.

Лишаването от свобода е наказание, което освен възмездие за сторено престъпление, цели и да окаже възпитателен ефект върху осъдения. В случая обаче за възпитателни мерки е късно, а в края на живота си обреченият човек може да получи поне милост, под формата на адекватни медицински грижи и съответните медикаменти. Такива обаче в затвора очевидно липсват.

ХИВ позитивните и болните от туберкулоза и хепатит в пловдивския затвор не са малко, те периодично се изпращат на лечение в болнични заведения, а след това се връщат обратно зад решетките. Останалите затворници старателно ги избягват, а когато са в тежко състояние, биват изпращани в стационара. Там няма инфекциозно отделение и лежат заедно с другите затворници. Според хората лишени от свобода, хигиената е на ниско ниво и опасността от зараза е много голяма. Проблемът далеч не е само в затвора. В болниците също не изгарят от желание да приемат такива пациенти и ги връщат при първа възможност.

Видеото не е подходящо за хора със слаби нерви и психика!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петък 13

    68 15 Отговор
    Все повече заприличвате на сайт на ужасите .Нещо с рязане на глави ,ръце и крака няма ли да пуснете ?

    Коментиран от #2

  • 2 глас от народа

    57 8 Отговор

    До коментар #1 от "петък 13":

    Просто в такава реалност живеем приятелю
  • 3 възмутена

    64 7 Отговор
    Защо показвате това?Нима отговарните за тях на го знаят?Ние потърпевшите от тези хора не смятам,че сме най-подходящи за съчувствие.
  • 4 хайл

    60 5 Отговор
    Интересно е за какво е в дрънголника?
    И дали това не е възмездие...
  • 5 ТОДОР СТОЯНОВ

    57 4 Отговор
    ИЗГЛЕДАХ ВИДЕОТО И...НЕ ИЗПИТАХ НИЩО, НИЩО ВЕ!!!ЗАЩО И КАК СЕ ОЗОВАЛ В ЗАТВОРА, БОЛЕН ОТ СПИН???!!!ВЕЧЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!ТАЗИ "НОВИНА" Е ПОДХОДЯЩА ЗА МЛАДИ КАНДИДАТ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЩЕ ПОДЕЙСТВА!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Боримир

    17 4 Отговор
    Хубаво Миме за какво пишеш за този разбойник.Ами така той си изчиства греховете.А шефа на затвора вече не трябва да е на поста си ама в боиколандия е така.
  • 8 Варна

    18 9 Отговор
    Защо показвате това... - Не знам!

    Предайте го където трябва! - Тук добре знаете, че не е контролирана зона! Един куп хлапета могат да влязат в сайта и да гледат нещо, което е изключително не подходящо за тях!
    Прикачете го на страницата на онзи от Банкя, който разпределя сметките в държавата и го гледаме от екрана всеки ден.
    Не допускайте повече такива записи, а най- добре свалете видеото
  • 9 Китаеца

    29 5 Отговор
    Ами да мре бе какво ме интересува тоя. Безразборният секс води до какви ли не заболявания нима не го знам???? Пък и отгоре на това наркоман а и престъпник и какво ли не това подобие на човек не е трябвало да се ражда. Да би мирно седяло не би чудо видяло е казал народа.

    Коментиран от #18

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 БЯС

    21 1 Отговор
    "Лишаването от свобода е наказание, което освен възмездие за сторено престъпление, цели и да окаже възпитателен ефект върху осъдения. .... а в края на живота си обреченият човек може да получи поне милост ..." Защо??!? Той проявил ли е милост като е отнемал живот?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Иван

    21 4 Отговор
    Дано всички престъпници и политици свършат така!
  • 14 ББ5

    25 2 Отговор
    ЩО НЕ ПОКАЖЕТЕ КАК ЦИГАНСКИ ЛУМПЕНИ СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ, НА ДЕН ИМА ПОНЕ ПО 50-60 СЛУЧАЯ, НЕ ВЯРВАМ ДА НЯМА КЛИПОВЕ, ТАКА ЩЕ НАПРАВИТЕ ПУБЛИЧНИ ТЕЗИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА И МОЖЕ И НЕЩО ПОЛЕЗНО ДА СВЪРШИТЕ
  • 15 qqqqq

    6 8 Отговор
    Хич да не ви пука. Това е престъпник. Така трябва да свършват всички криминални изроди.

    Коментиран от #19, #20

  • 16 ТТТ

    4 11 Отговор
    Факти е руска пропаганда, за дестабилизиране на БГ!!!

    Коментиран от #17

  • 17 Емил

    3 7 Отговор

    До коментар #16 от "ТТТ":

    Е, да не забравяме, че който плаща, той поръчва музиката! Доказано 96% от материалните ценности в България се държат от ДС (скугинажа на КГБ). Доста време трябва за да се изхарчат тези пари, дори да не се краде повече!
  • 18 Гост

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Китаеца":

    Колко безсърдечно и безчувствено! Забравили сме, че всеки може да сгреши, но после има разкаяние, прошка и милосърдие. Все неща, които са чужди на българина, на него му дай да мрази и съди...Заслужаваме участта си. Господ да ни е на помощ!
  • 19 Наблюдател

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "qqqqq":

    А ти койси, че така смело раздаваш присъди? Безгрешен ли си, съдия ли си, господ може би?
  • 20 Ааааа

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "qqqqq":

    Единственото по-гнусно от видеото са коментарите тук...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове