1 952 10

Извинение за нагло паркиране

Това е и причината да стартират редица инициативи

Стефанаки Йоанис

Неправилното паркиране е често срещана гледка по столичните улици. Ежедневно възрастни хора, инвалиди и майки с колички се оплакват, че заради нечии неумения, придвижването им е затруднено и често пъти невъзможно. Това е и причината да стартират редица инициативи, с които да се "наказват" наглите шофьори. Една от тях е лепенето на стикери по предния капак на колата с текст "Аз съм наглец", пише сайтът "Блиц".

Именно такава съдба е сполетяла и един столичанин, оставил колата си в столичния квартал "Овча Купел". Човекът обаче, когато заварил бележката на капака на колата си, предприел съвсем друг ход, Той оставил писмо, в което обяснява действията си. Ето какво пише в него: "Скъпи съседи, не съм от село и не съм това, което сте написали. Щом съм спрял така, значи имам причина. Винаги се съобразявам. Който има претенции моля да заповяда във вх. Б, ап. 30 да ми погледа детето, което гледам сам за 5 минути и ще преместя колата. Благодаря за разбирането.", пише човекът.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • браво ама
  Отговор
  1 15:32  18.12.17
  то всеки си има лични причини, но като си взел решението да паркираш там си пренебрегнал правото на всеки друг да мине свободно от там, дори и на линейка
 • OMG WTF
  Отговор
  2 15:43  18.12.17
  Абе то всеки имал причина или е бил за малко. Аз обаче не се занимавам с някакви смешни стикери. Правя по една хубава черта с ключовете от двете страни на бръкмичката и по живо по здраво. Бай Ганьо разбира само от това.

  Коментиран от #7

 • смок
  Отговор
  3 15:44  18.12.17
  Това не го прави ненаглец и не от село.
 • Оправданието
  Отговор
  4 15:52  18.12.17
  Оправданието да си зарежеш возилото, по начин забранен от закона е, че кат ги няма и не си вършат работата , за която им плащаме ! нищо друго! ако кат си вършеха работата и имаше ред и закон по улиците България щеше да е 100 години напред в развитието си!

 • гост
  Отговор
  5 15:55  18.12.17
  Щом е имал време да си напише бележката, а не да отмести колата, значи няма причина. Много хора с коли имат деца, но това не ги прави преференцирани спрямо другите. Циганите с по 4,5 деца сигурно по тази логика ще трябва да получават и безплатен бензин, гуми и напълно безплатно и ненаказуемо паркиране където пожелаят. Ами тя и кифлата си има причини да спре на аварийни и да задръсти движението: трябва да си оправи грима, да си вземе кроасан от близкото кафенце или пък да отиде за малко на фитнес.
 • писнало ми е нагли с "оправдания"
  Отговор
  6 18:37  18.12.17
  Хич не е нагъл тоя ама хич !?!? Няма какво да го коментирам повече тоя просто, ще трябва да си наеме детегледачка за да има време да ходи да си смени 4те гуми + бонус !
 • 7 08:02  19.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • мамо аз съм пилот
  Отговор
  8 08:37  19.12.17
  схванете бе хора че не сте виновни за нищо. Вие сте като стадо овце и накъдето ви бутне овчаря натам ходите. Едно време населението беше пропорционално разпределено, а сега се бутаме в три-четири града и се чудите защо ще се изтрепем взаимно. Не сме виновни за нищо, овчарите са виновни дето им дреме на оная работа за стадото. В моето село едно време имаше три предприятия- цех за хладилници, каменна кариера и цех за изработка на антени. В момента няма нищо. Радваме се че сме близо до "столицата" и пътуваме по три часа до работа и обратно. Болна държава, изчезващ народ, а вие ще се изтрепете взаимно. НЕ СМЕ ВИНОВНИ ЧЕ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО и не давайте на никой да ви убеждава в противното. Не се хващайте на въдицата с всички "новини" в нета дето четете. Това е тоягата дето ви подкарва в една или друга посока. Ако искате да утрепете някой, започнете с овчарите в парламента, ТЕ СА ВИНОВНИ!!!!
 • Ядеитн
  Отговор
  9 11:56  19.12.17
  Абе и тоя, дека е залепил стикеро плаче да му са чупят ръцете. Колата си е частна собственост и толкоз. Там у градо си имате (или пък си немате, знам ли) полиция за тая работа. Аман от мераклии за джандаре - едно време си имаше такива ДОТ-аджии, одеха с по една червена лента и се правеха на отворени. Даже с колегите от милицията ги мразехме тия мекерета.
 • НЕразбирач
  Отговор
  10 19:41  19.12.17
  Я му лепнете още 2 лепенки, че да разбере колко е нагъл (евентуално)! гледал си бил сам детето! Е та как ходиш в тоалетната, как се къпеш?! Само ТИ ли имаш дете? Намерил, та се засегнал за "селото"! Точно па това не е особен проблем!

Напиши коментар:


Публикувай