1 565 7

Циментовоз излетя от мост край Варна

Мартин Христов

Циментовоз е излетял от моста край Комунари, след Дългопол.

Инцидентът е станал преди броени минути, съобщава "Петел".

Към момента не е ясно какво е състоянието на шофьора на тежкотоварния автомобил.

Не е ясно какво е пренасял, но се предполага, че е цимент.

На мястото на инцидента, по думите на очевидци, в момента има пет полицейски екипа, които изясняват ситуацията.

Варна / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Грую
  Отговор
  1 15:46  18.12.17
  Абе тоя да не се вживял в ролята на президента във френския "Рафал"?
 • 2 15:52  18.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Петричев
  Отговор
  3 18:02  18.12.17
  МОЖЕ ЛИ НЯКОИ. ПОЛИЦАИНОТ. КАТ И ДАИ. ДА ОБЯСНЯТ. С КОЛКО КИЛОМЕТРА КАРАТ ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ С ЦЕМЕНТОВОЗИ ТИРОВЕ. И АВТОБУСИ ПО БЪЛГАРСИТЕ ПЪТИЩА . ТОВА СА УБИИЦИТЕ НА. ПЪТЯ .ПРИМЕР. ПАТУВАМ А АМТОБИЛ ПАСАТ. 2000 Г .ДИ ЗЕЛ .ПО МАГИСТРАЛА ХЕМУС С 110 КМ.В ЧАС ВАЛИ ДЪЖ. НАМАЛЕНА ВИДИМОС .А ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ. ТИРАЖИИ И АВТОБУСНИ ШОФЙОРИ. ОБИИЦИ .СМИРЯТ КАРАТ С НЕСЕ ЗНАИ КОЛКО ХАЛОГЕНА .С НАД 12О КИЛ. И ПОСЛЕ МНОГО УБИТИ И РАНЕНИ .ШОФЙОР. ПРОФЕСИОНАЛИСТ. БИВШ. РАБОТИЛ. ПО НДК. .И ПЪРВА АТОМНА .ЩО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ТАЯ ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА .ДАСТЕ ВИЖДАЛИ МАНГО В УЧЕБЕН АВТОМОБИЛ .А КАМОЛИ В. ЗИЛ 131. ДЖУГАНИ КАМО ЛИ МАНО ДА ИМА. ИЛИ НЯКОГА ДАЕ КАРАЛ ТЕЗИ ВОЕННИ МАШИНИ .КАДЕ Е ВЛАСТА И ПОЛИЦИЯТА .ГОСПОДИН БОРИДОВ . ЦВЕТАНОВ И ГОСПОЖА. НИНОВА .НЕСЕ БИИТЕ ССМО ЗА КОКАЛА .А РЕФЕРЕНДУМ ЗА. ПРЕЗИДЕНСКА. РЕПУБЛИКА .ТАКА НЯМА ДА ИМА БОИ В ПАРЛАМЕНТА И. КОПУВАНЕ НА ЦИГАНСКИ. ДЪРВЕНИ ГЛАДОВЕ ЗА ВЛАС.. ДА ЖИВЕИ. ПРИЗИДЕНТА. ГЕНЕРАЛ. РАДЕВ . НАИ. УСПЕШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ .СЛЕД. ЦИГАНСКАТА ВИ КРАДЛИВА. ДЕМОКРАЦИЯ .
 • Шляхтиц
  Отговор
  4 20:05  18.12.17
  Най-висока категория шофьори на тирове, автобуси, мобилни кранове се движат с безумно високи скорости. Не искам да гледам вече телевизия и да слушам безумни коментари за изтрити пешеходни пътеки, лоши пътища и какви ли не още глупости. Моторните превозни средства се управляват от ХОРА, но хора без мозъци и интелект, перфектни ненаказуеми УБИЙЦИ. Всичк говорят за пътища, технически проблеми и какво ли не. Никой не говори за човека, за шофьора, който е главно действащо лице на пътя.
 • Тираджия-убиец
  Отговор
  5 20:08  18.12.17
  Много ми е интересно как си взел свидетелство за правоуправление след като не мога да ти разчета словоизлиянието?!?!?!?! Петричев отиди на доктор!
 • Тиражи убиец 2
  Отговор
  6 23:07  18.12.17
  Петричев айде като не знаеш и не си разбрал какво и що да не вдигаш много аларма, ти въобще карал ли си камион и преди колко време. А и първо си оправи правописа пък тогава коментирай
 • БУК
  Отговор
  7 20:19  19.12.17
  Така е! Точно на този тесен път циментовозите карат от много години и знаят добре пътя, но понеже са много самоуверени и ги карат като леки коли. Първо сега там е забранено за МПС-та над 20т./преди беше 10т./, а те ги карат натоварени с предпоставката че са само на тара. Второ там на места е толкова тясно, че два тира трудно се разминават, а ако е кола направо я изхвърлят от пътя. Трето са ме спирали полицаи за проверка и като им покажа как минават "халите" и натоварени, те ми казват че нищо не могат да направят. Четвърто за тези които ги защитават много добре знаят че много голям процент карат на каса бира или под силна "упойка" и не им дреме какво ще стане. Пето този проход е толкова тесен, че ТИР-ове въобще не трябва да минават, само че не им се обикаля през Рижкия проход. ТИР-аджиите никой не може да ги оправи те са си увредени!!!

Напиши коментар:


Публикувай