1 347 1

Младежи заплашвали полицаи

Незабавно на място били изпратени допълнителни патрули

Стефанаки Йоанис

Трима души са задържани за закани и заплахи спрямо полицейски служители. Това съобщиха от ОДМВР - София. Около 2.30 часа на 16 декември, при извършване на обход, автопатрул на РУ – Етрополе спрял до група мъже с оглед извършване на проверка.

При вида на униформените същите започнали да отправят закани, заплахи и обиди, влезли във физически сблъсък с тях като дърпали униформите им и удряли по служебния автомобил.

Незабавно на място били изпратени допълнителни патрули, след чиято намеса тримата извършители на деянията - на 22, 23 и 29 години от Етрополе, били задържани и отведени в полицейския арест. По случая е образувано досъдебно производство.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • сойкаПрисмехулка
    Отговор
    1 11:47  19.12.17
    Колкото повече се отдалечаваме от столицата, толкова по-голяма става селянията. Примерно Перник, Радомир, Самоков и околията са що годе добре, обаче тръгне ли се да се пътува... Благоевград селяния, а пък в Петрич и Гоце Делчев селяния до шия. Няма да изброявам повече, че да не хванат да се обидят селяндурите. Рискувам да сложат палец надолу, а с това те сами ще си се покажат какъв брой са.

Напиши коментар:


Публикувай