1 684 3

Освободиха от ареста майката на Дамла

Направена е преценка, че от доказателствата по делото не може да се приеме, че е налице реална опасност обвиняемата С.Д. да се укрие

Стефанаки Йоанис

Днес по разпореждане на Окръжна прокуратура-Кърджали от арестните помещения на Районна служба „Изпълнение на наказанията“ - гр. Кърджали е освободена 38-годишната С.А., съобщиха от прокуратурата.

Жената беше привлечена като обвиняема за това, че в гр. Момчилград, обл. Кърджали, като родител, за времето от 22,30 часа на 16 декември 2017 г. до 6,30 часа на 17 декември 2017 г., оставила без надзор и достатъчна грижа 7-годишната си дъщеря Д.М., с което създала опасност за нейното физическо и душевно развитие – престъпление по чл. 182 ал. 1 от Наказателния кодекс.

Направена е преценка, че от доказателствата по делото не може да се приеме, че е налице реална опасност обвиняемата С.Д. да се укрие или да извърши друго престъпление, поради което Окръжна прокуратура - Кърджали няма основание да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Стара кримка
  Отговор
  1 12:38  21.12.17
  Това е така наречената оперативна тактика за печелене на време и заблуда на истинския извършител. И докато тя беше в ареста, извършителя се успокоява, че ще хвърлят вината на нея и започва да допуска грешки, а криминалистите печелят ценно време - така наречената работа по горещи следи. След време ще й свалят обвиненията. Браво за успешната и ползотворна работа по случая.
 • ХАСАН
  Отговор
  2 12:44  21.12.17
  Браво на полицията ,браво на прокуратурата...значи ако иска може да хване престъпници!!
 • ХАСАН
  Отговор
  3 12:46  21.12.17
  По същия начин да хване и престъпници под прикритие на политици,бизнесмени,служители,доктори,митничари и др.

Напиши коментар:


Публикувай