1 046 4

Цацаров прочел доклада на турските служби за ”Булгартабак”

Всичко, което е изпратено от Интерпол на МВР, представляват страници, които нямат заглавие, нямат официален автор, нямат дори обозначение на службата, създала доклада

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Венцислав Михайлов

Прокуратурата започва проверка на данните в доклада на турските специални служби за контрабандни цигари – българско производство.

Както стана известно, документът е на турската служба за борба с организираната престъпност и контрабандата (KOM). В него се споменава за "продуктите, идващи от българската компания "Булгартабак" и превърнали се в източник на контрабанда в нашата държава".

Докладът е бил изпратен до главния секретар на международната организация за полицейско сътрудничество Интерпол. Това става ясно от годишния доклад на KOM, който бе публикуван миналата седмица.

Главният прокурор съобщи, че се е запознал с документа. Освен това ще бъде изискана информация от всички служби за сигурност, включително и от Агенция "Митници", за контрабандата на цигари.

Ще бъдат изискани данни и по линия на международното правно сътрудничество от Интерпол, за да се установи кой е авторът на доклада и какъв е поводът да бъде направен, каква е информацията и за какви цели е ползвана.

Всичко, което е изпратено от Интерпол на МВР, представляват страници, които нямат заглавие, нямат официален автор, нямат дори обозначение на службата, създала доклада.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Петър
  Отговор
  1 13:14  21.12.17
  Какво се правят нашите на очудени че прасето прави кобтрабанда
 • БЪрзи и слепи
  Отговор
  2 14:48  21.12.17
  А , Това няма лови дикиш в BG . Какви очевадни ислучаи има но у нас това няма значение. За нас са нормални неща, ние сме си на балканите и е нормална практика. Далаверата си ни е в кръвта , ние гепиме милиарди а те за милиони правят на проблем.

  Коментиран от #4

 • без майтап
  Отговор
  3 19:46  21.12.17
  Може да преброят страниците, думите, буквите, запетаите, точките и тиретата. Да се разпореди експертиза и далие черен цвета на шрифта ,а също и какъв тип е. Да се провери, дали автора на доклада е платил лиценз за шрифта.
 • Патриот
  Отговор
  4 10:58  22.12.17

  До коментар #2 от "БЪрзи и слепи":

  Много точно писано. Въшкари!!!

Напиши коментар:


Публикувай