1 140 3

Верижна катастрофа затапи "Хемус"

Мартин Христов

Катастрофа между 3 коли и пътнически автобус доведе до задръствания на магистрала „Хемус”. Пострадали няма, съобщава bTV.

Една жена е откарана в болница с леки наранявания.

Инцидентът е станал малко след 13 ч. Лек автомобил е загубил контрол и се е завъртял на пътното платно, вследствие на което се удря в мантинелата. След него спират две коли, за да му помогнат. Те обаче са ударени от пътнически автобус, който не успява да ги види навреме и да спре заради завоя. На пътното платно все още има разпилени ламарини от колите.

Заради катастрофата движението беше ограничено само в средната лента. Към 17 ч. то е освободено и задръствания вече няма.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ПППП
  Отговор
  1 19:22  21.12.17
  Пътническият автобус изпреварва в аварийната лента и заради това удря спрелите кола и бус. Бусът е на група, която пътува за концерт и е описала катастрофата във фейсбук страницата си...
 • hmhmhm
  Отговор
  2 22:39  21.12.17
  За съжаление аз съм присъствал на катастрофа две коли преди мен стана. Общо взето с нищо не можахме да помогнем поливах с вода на едно от момчетата участващи в катастрофата да се измие от кръвта която нямаше видима следа от къде тече. Така че които не може да не помага щото се оказва че пречи и е предпоставка за нов пътен инцидент.
 • Шаран БГ
  Отговор
  3 17:41  24.12.17
  Лошото е, че автомагистрала "Хемус" още няма ! Има части от нея: едни се строят, други са в експлоатация. Ха върви разбери, къде е станал инцидента ? И каква е ползата от написаното по-горе ? Написано от скука...... и побликувано, когато от него "файда йок"! " "Към 17 ч...........вече няма " ?!?!?

Напиши коментар:


Публикувай