2 154 11

Честито Рождество Христово!

Венцислав Михайлов

Честито Рождество Христово, читателю на Факти.бг!

На този светъл празник ти пожелаваме много здраве, любов, мир и късмет. На дълъг път се тръгва с първата крачка и нека всеки от нас направи поне едно добро през следващите месеци.

Да бъдем заедно – именно в това е смисълът на човешкия живот. Да не бъдем сами, да делим всичко помежду си и да се справяме с трудностите и превратностите на времето.

Да сме едно цяло.

Пожелаваме ви да вдигнете очи и да видите своя Витлеемска звезда!

Роди се надежда….

Честита Коледа!

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Юбряяяяяя
  Отговор
  1 00:03  25.12.17
  "Бой се от бога, почитай царя!" Свещена глупост! Векове цели разум и совест с нея се борят; борци са в мъки, в неволи мрели, но, кажи, що са могли да сторят! Светът, привикнал хомот да влачи, тиранство и зло и до днес тачи; тежка желязна ръка целува, лъжливи уста слуша със вяра: мълчи, моли се, кога те бият, кожата да ти одере звярът и кръвта да ти змии изпият, на бога само ти се надявай: "Боже, помилуй - грешен съм азе", думай, моли се и твърдо вярвай - бог не наказва, когото мрази... Тъй върви светът! Лъжа и робство на тая пуста земя царува! И като залог из род в потомство ден и нощ - вечно тук преминува. Христо Ботев
 • Обичам ви
  Отговор
  2 00:10  25.12.17
  Честито Рождество Христово!Да вярваме в доброто и да се борим със зъби и нокти за него!Нека злото отлети далеч от нас!Амин
 • Боцмана
  Отговор
  3 01:01  25.12.17
  Честито Рождество Христово! Живи и здрави да сте и винаги да имаме мнение и бъдем будни граждани а не мълчаливи утрепки .

  Коментиран от #4

 • Кака Гинка
  Отговор
  4 01:55  25.12.17

  До коментар #3 от "Боцмана":

  Честито Рождество! Мир,любов и благоденствие!

 • Злото е по нашите земи
  Отговор
  5 08:06  25.12.17
  Как може такова завистливо, лъжливо, крадливо племе да има, което все в паницата на ближния гледа и все измисля, как да му я отнеме.Пази Боже от народ, който няма страх от Бога, който няма любов към ближния си, който няма грижа и мисъл за ближния си, народ, който в делата си е безхаберен, небрежен, вредящ. Чужда ми е липсата на мисъл за околните, чужда ми е липсата на съчувствие, чуждо ми е да завиждам, чуждо ми е да пожелавам чуждото, чуждо ми е да мамя, чуждо ми е да хитрувам, чужда ми е подлостта, чужда ми е цялата тази Андрешковщина... Чужди са ми тези нрави, останахме малко по нашите земи, другите избягаха в чужбина... Боже, дай мъдрост на тези хора, дай им желание да искат да създават, да искат да оставят нещо след себе си, но не отнетото, придобитото с подлост и измама, Боже, а постигнато с борба, с последователност, с жажда и вяра, че искат да създават, че могат. Съзидателен дух ни трябва, не разрушителен! Ако не друго, хора, поне не вредете, вредата е като гнилия плод в кошницата, разпространява се бавно, но сигурно! Вярвайте хора, вярвайте в себе си, вгледайте се в себе си!
 • 6 08:40  25.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Румяна Костова
  Отговор
  7 08:46  25.12.17
  Весела Коледа!Здраве и усмихнати дни!
 • Ghost1
  Отговор
  8 08:56  25.12.17
  Честито Рождество Христово! Здраве, истинска любов, късмет и щастие на всички хора. Нека бъдем по-добри и по-обединени!
 • Граф Монте Христо
  Отговор
  9 08:58  25.12.17
  ''Честито Рождество Христово'' - най-после правилно написано заглавие на статия в сайт, че с тая измислена Коледа само объркват хората да си харчат парите...:):)
 • Варна
  Отговор
  10 10:12  25.12.17
  Честит празник и на Вас Факти
 • Христо
  Отговор
  11 16:05  25.12.17
  Поне в тези празнични дни не богохулствайте! Честит празник на всички! Много здраве,щастие и мир на земята!

Напиши коментар:


Публикувай