Last news in Fakti

24 Декември, 2017 17:20 23 637 34

Вижте видео от зверската катастрофа в Харманли(СНИМКИ)

  • харманли-
  • катастрофа-
  • загинали

Трима младежи загинаха

Трима младежи загинаха след полунощ при страшна катастрофа, както вече информира Plovdiv24.bg. Колата се е движила с голяма скорост по ул. "Македония" в Харманли в източна посока, около 1:30 тази сутрин, дава подробности с видео за трагедията местният сайт "Сакарнюз".

На кръстовището с бул. "Освободител" тя е излязла от платното и се е блъснала в бетонен гараж, поставен на поляната. 26-годишен младеж е шофирал лекия автомобил "Audi А6" с несъобразена с пътните условия скорост.

От удара на място са загинали водачът и возещите се в колата двама младежи също от Харманли на 25 и 27 г. Със заповед на кмета на община Харманли Мария Киркова утре е обявен Ден на траур. Причината е станалата през нощта на 23 срещу 24 декември тежка катастрофа, в която загинаха трима младежи от града. Това съобщи местната администрация.

Отменят се всички общоградски мероприятия на територията на общината в деня на траур, уточниха от пресцентъра на общината. Националното и общинско знаме на сградата на Община Харманли в деня на траур ще бъдат спуснати наполовина.

Ще бъдат изключени и светлините на празничната украса на сградите на Културния център и на местната администрация. Кметът на общината Мария Киркова и ръководството на общината изказват искрените си съболезнования към семействата на загиналите, се казва още в съобщението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бако

    110 10 Отговор
    Не виждам причина да се дава траур за цял град да страда, заради пияни или дрогирани хлапета ....просто кметицата си прави пиар !!!
  • 3 Бако

    80 7 Отговор
    за всички пияни или ненормалници да страдаме ние........ айде бегай!!!!
  • 4 nqkoi si

    44 8 Отговор
    Та те чудни младежи на по 26,27 години !?
  • 5 Гост читател

    80 6 Отговор
    Жалко за изгубения живот. Трагедията е,че 70% от младите у нас ,тва им е целта в живота-да се налеят в дискотеката и да се правят на мъже с на баща си колата
  • 6 Пръцко

    58 5 Отговор
    Гледайки снимките, си мисля, че тоя юнак се е взел за пилот на Алкайда срещу Световния търговски център - разпробил е гаража яко, досущ като атентатор, само Аллах акбар липсва...
  • 7 Вампир

    52 2 Отговор
    Иска се висока скорост да разковеш армиран бетонен гараж и да пречупиш купето на съвременен автомобил след дв. отсек...
    Висока скорост и липса на куп фактори около този грозно-ненужен инцидент

    Коментиран от #8

  • 8 Гост

    101 3 Отговор

    До коментар #7 от "Вампир":

    По телевизията дадоха, че стрелката е закована на 220 км/ч!!!!!!!!!!!!!!!
    Няма такъв кретенизъм да се кара в града с 220 км/ч!
    Бесен съм какви изроди има у нас!
    Не мога да изпитам грам съжаление, но все пак в навечерието на Коледа, нека Бог прости на тези самозабравили се души!
  • 9 гост

    5 17 Отговор
    До колкото видях от видеото колата е с летни гуми.. жалко за момчетата

    Коментиран от #23

  • 10 Али Раза

    23 2 Отговор
    Хубаво си го е прибрал всевишния щом си позволява това, ама тия другите момчета язък.
  • 11 анонимен

    10 13 Отговор
    Колата не е смачкана до неузнаваемост , купето е запазило формата си. Може би са били без колани , защото поне този , който се е возил отпред в дясно , би трябвало да беше оживял.
  • 12 FAKE

    16 38 Отговор
    ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕТАТА ХУБАВО СА ПОКАРАЛИ АУДИТО , НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ...
  • 13 qqqqq

    7 15 Отговор
    Колата е здрава така като гледам. Явно са ликвидирани. Може би са пласьорчета които не са се отчели.
  • 14 455

    49 2 Отговор
    Гаражът е виновен, какво прави там където има ниско прелитащи самолети?
  • 15 Те имат ли бащи и майки ?

    19 2 Отговор
    Те да си ги жалят!
  • 16 реалиста

    24 2 Отговор
    присъствал съм на десетки птп-та но,никога не съм видял стрелката на километража да е на 10,50 или 200 км.
    говоря за тежки инциденти със загинали,иначе добре,че не е имало пешеходци,жалко за момчетата:който каквото си направи,никой не може да му го направи.
    весели празници,бъдете разумни и добри
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Барчо

    18 2 Отговор
    Ето още един пример когато нормалните хора си патят заради ненормалните.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 име на гост

    35 1 Отговор
    Гража бил виновен! Как не ви е срам да отклонявате внимание от показателите на километража? За какви зимни или летни гуми ми говорите? Новите коли били сигурни! Верно ли бе? 200км срещу вегон с бетон. Кой му купи тази що-годе бърза кола? Техните не са ли знаели как кара? Неговите приятели защо не са го смъмрили? Почрнени семейства и статистика в КАТ. Така ще мине и замине поредният инцидент с млади и не опитни водачи седнали зад волана на бърз автомобил. Жалко, жалко за пропиляните от глупост животи.
  • 21 здсг

    26 3 Отговор
    Няма как,ако са били с колани,да имат тежки наранявания,като гледам колата.Кокпита е достатъчно запазен,просто са загинали от инерционните сили върху необезапасените им тела.А6 за 15000лв+пиян/дрогиран 27 годишен тЕрикат-резултата е видим.

    Коментиран от #29

  • 22 гост

    28 1 Отговор
    Баш траур по Коледа заради някакви малоумни пияници дето можеха да пребият невинни хора, какви са тия порядки в нашата страна!? Що за глупости!? Тая кметица подмазва ли се, близки ли са и и да са и близки пак не е редно да се обяви траур че някой е тръгнал без да мисли, тези дето са се качили при пиян шофьор са съучастници, а не жертви
  • 23 редовен

    9 5 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Няма сняг. Зимните гуми няма да подобрят ситуацията.
  • 24 ataNAS

    21 7 Отговор
    МОЖЕ ДА СА БИЛИ ВСЯКАКВИ ..... НО И ТЕ СА ДЕЦА НА НЯКОЙ ....
    И НЕКА ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ПРАВИЛ ГРЕШКИ ДА ГИ ОХУЛИ....
    НЕКА ПОЧИВАТ В МИР
  • 25 ник

    13 7 Отговор
    Трима потенциални убийци по-малко. Въобще не ги жаля.
  • 26 някой си

    16 1 Отговор
    А иначе властта лекува убийствата по пътищата,като
    лечение на мазол с аспирин.Със сваляне на номера на коли
    без преглед и катализатор няма да излекувате тази болест
    господа управници.
  • 27 Който кара бързо ще го носят бавно

    12 3 Отговор
    Доволен съм от това което виждам.Дебилите ще се самоизтрепат и ще останем нормалните шофьори.Давайте им път за може след тяхната смърт ние да караме нормално и спокойно.
    Весели празници и Честита нова година дами и господа.
  • 28 ИВАН

    9 5 Отговор
    До къде стигнахме със Слави и чалга културата, всеки си мисли че е над закона, но има ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОНИ.
  • 29 Язе

    8 0 Отговор

    До коментар #21 от "здсг":

    При 220км с колан забрави да нямаш тежки последици.Всичките ребра ще ти се счупят като клечки за зъби.Инерционните сили щяха да им разкъст почти всички органи.Почти няма шанс да се оцелее след удър с такава скорост.Всичко друго е изключение и късмет.
  • 30 Дедо Либен

    5 0 Отговор
    Никакви гуми не ви спасяват при 220 км.Истрийте си от мозъка летни и зимни гуми ами карайте внимателно Аз съм със зимни мога да карам с 300 км
  • 31 гоги

    2 1 Отговор
    Защо занимавате хората с безмислени действия на безработни младежи
  • 32 Олигарха

    1 0 Отговор
    Като гледам купето на аудито е достатъчно запазено, най-вероятно младежите са били без колани... доста гъзарска работа е да си без колан по принцип... Крайте в ограниченията и с предпазни колани и Бог да ни пази!
  • 33 петя

    0 0 Отговор
    Който не е сгрешил нека хвърли първият камък.Повечето коментари са безпочвени.Не плюйте по хора които не познавате.Шофьора го познавам лично.Такова добро и възпитано момче сигурно никой от коментиращите не познава.Не е нито наркоман,нито безработен,нито пияница.Засрамете се не се замисляте какво пишете.Почивайте в мир момчета!Горко на нас които не можем да ви забравим и трябва да живеем с това.
  • 34 1234

    1 0 Отговор
    Айди сега да не си правим гаражи,после ще искате и къщи да не си строим,защото ще се блъскат у тях пияни младежи без мозък в главите си.Разбирам да няма полиция,да няма закони,да няма кой да следи дали се спазват,а то от всичко има по много и тия продължават пак да правят каквото си искат,за това предлагам следното:Всеки кмет два пъти в годината да организира ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ОПРЕСНИТЕЛНИ КУРСОВЕ НА ВСИЧКИ МОТОРИСТИ И ШОФЬОРИ в общината му.За тия които не са се явили да им бъдат отнети книжките от МВР.зАНЯТИЯТА ДА ТРАЯТ ДВА ДЕНА,ЗА ДА МОГАТ ТИЯ КОИТО НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРИСЪСТВАТ В СЪБОТАТА,ДА ОТИДАТ В НЕДЕЛЯТА. Да се дава стикер срещу книжка и лична карта ,който да се залепя на талона на МПС. ТАКА ПОНЕ КОЙТО НЕ ЗНАЕ ПРАВИЛНИКА ЩЕ ПОНАУЧИ НЕЩО.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове