727 2

Деца мятат пиратки в качулки на връстници

Венцислав Михайлов

Бургаски деца хвърлят пиратки в качулките на свои връстници, предаде Дарик.

Според родители от квартала на морския град Меден рудник това е неуместен опит за шега и за щастие, няма пострадали при гърмящото "забавление".

По думите на хората пиротехниката може да се купи почти навсякъде. На места пиротехника можело да се намери дори в аптека, информира радиото.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ББ5
  Отговор
  1 14:25  26.12.17
  Полицията трябва да има присъствие в училищата, млади инспектори може и пдз прикрите като треньори по физическо или др, превенцията от дрога или дори тютюнопушене както и докладване на гамените и тяхно преминаване през педагози
 • бай село
  Отговор
  2 23:36  26.12.17
  ББ5 - На полицията работата не е в училищата , това не е затвор , а УЧИЛИЩЕ, самото име го потвърждава! В училище трябва да има учители и ученици! Ако ония хубавци , там горе си гледаха работата , няма да има , наркотици и наркомани, пиротехническите средства щяха да са ограничени , и децата няма да имат достъп до тях! Тия хрантутцници вземат пари за нищо , а от тяхното бездействие страда цял народ. Представете си , как биха реагирали , ,ако пиратка попадне в парламента. Щяха да ревът като мечки , но в училище може , там са децата на народа , лошия материал! Жалко , че вече и бог не може да ни опази.

Напиши коментар:


Публикувай