1 334 3

Коли задръстиха пътя към Витоша

Липсва организация на движението

Венцислав Михайлов

Десетки автомобили задръстиха пътя към хижа "Алеко" на Витоша, съобщи bTV. Причината е липса на организация на движението.

В почивния ден стотици столичани и гости на София предпочетоха да излязат на планински туризъм. Заради паркиралите и от двете страни автомобили придвижването и в двете посоки е почти невъзможно и се извършва изключително бавно.

Междувременно от Центъра за градска мобилност информираха, че се възстановяват автобусни линии № 122 и 123 до лифта на Симеоново. Разкритите като крайна и начална спирки на кръговото кръстовище при Sofia Ring Mall остават като постоянни маршрутни спирки с кодове 2791 и 2792 "Разклона за лифт Симеоново".

Крайната и начална спирка са разположена пред лифтовата станция. На спирката е монтиран спиркоуказател.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Камагра
  Отговор
  1 18:40  26.12.17
  Е че нали онзи к..ут Тома Белев стопанисва Витоша, за тези години скапа ски туризма там, никой не ходи, няма организациа ни нищо

  Коментиран от #2

 • Планинарче
  Отговор
  2 19:49  26.12.17

  До коментар #1 от "Камагра":

  За твое сведение Тома Белев много отдавна не е директор на парк Витоша. А ски туризма го скапва концесионерът на ски зоната, ама то това за да го разбере човек му трябва акъл малко по-способен от това да копира манипулациите на жълти парцали.

  Коментиран от #3

 • 555
  Отговор
  3 18:12  28.12.17

  До коментар #2 от "Планинарче":

  Туризмът на Витоша умишлено се скапва за да ходят софиянци до Банско, къдет бившите ДС-та са построили хотели и да си харчат кинтите там, инак кой ще ходи там ?

Напиши коментар:


Публикувай