796 7

НСО по ресторанти заради председателството ни на ЕС

Пътят на храната - от складовете до трапезата, се проверява няколко пъти

Снимка: Shutterstock.com
Снимка: Shutterstock.com
Стефанаки Йоанис

Проверки на елитните ресторанти в София предприеха НСО и Агенцията по храните в дните преди европредседателството, предаде bTV.

При инспекциите се проверява в какви условия и от кого ще се приготвя храната.

Европейските ВИП гости сами ще избират менюто си, но от агенцията и от НСО внимателно ще следят как се приготвят всички блюда

Пътят на храната - от складовете до трапезата, се проверява няколко пъти. Първо по документи, после - по хладилници и блюда.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • хитреца
    Отговор
    1 18:53  26.12.17
    Ще им сипнат малко овкусители като арсен и живак.Нищо няма да усетят....ще пръднат чак като свърши председателството...
  • европредседателствуваме
    Отговор
    2 18:53  26.12.17
    "Да не се изложим пред чужденците" стар, стар лаф ! Вземете отпуснете пари и по един наочник им купете да не виждат, колко са "щастливи" българите и как го показват! Още малко и ще заприличаме на Северна Корея и великия ни вожд да ни казва, кога да се смеем, кога да плачем да не се изложим !
  • Бесен Язовец
    Отговор
    3 18:55  26.12.17
    Да не се изложим пред чужденците нали... А по принцип защо не контролирате така и като ги няма бейовете от Брюксел да не се тровят и хората дето живеят тука за постоянно а?
  • Боримир
    Отговор
    4 18:56  26.12.17
    Европейците ще бъдат водени където трябва а не да гледат бедните измъчени хора.Всичко ще е скрито за да се изхарчат наще пари като данъкоплатци.
  • someone
    Отговор
    5 18:57  26.12.17
    аха понеже трябва да се мазним на господарите ще проверяваме до дупка, а когато е за населението - кучета го яли, жалки подлоги сте всички отгоре.
  • Uflaf
    Отговор
    6 18:57  26.12.17
    И на тези заплатите вървят.
  • Бойко
    Отговор
    7 22:01  26.12.17
    Малееее, а прасенцето свинетка дали ще се наяде?

Напиши коментар:


Публикувай