756 4

Югозападът излиза на протест на 28 декември срещу зеления рекет в България

Не поставяме условия и ще приветстваме всяко правителствено решение в полза на развитието

Венцислав Михайлов

Невъзможността на правителството да се справи с "еколозите" ни провокира да излезем на пореден митинг. Ние хората от Югозапада сме възмутени и разочаровани, че се бави окончателното решение за магистрала Струма и втората кабина в Банско. Затова приканваме жителите на общините Симитли, Разлог, Банско, Кресна, Струмяни и други отново да затворим пътя Е-79 ,като знак за нашата решителност. Това ще стане в четвъртък 28 декември от 10.00 часа на разклона при Симитли към Банско.

Това заявяват от Сдружение "Бъдеще за община Банско".

Не поставяме условия и ще приветстваме всяко правителствено решение в полза на развитието. Но сме категорични, че ако властта отново се поддаде на зелените и отново отложи решенията, през януари в разгара на зимния сезон ще блокираме границата с Гърция. Нека тази крайна мярка покаже на Брюксел, че никой няма право да се подиграва с нас и да толерира зелените родоотстъпници.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • реалист
  Отговор
  1 12:59  27.12.17
  Е какво само протестирате да им вдигате акциите на тия екобоклуци , почвайте да ги стреляте вече ,и без това са си вреден дивеч .
 • Реалист
  Отговор
  2 13:20  27.12.17
  Вше от Банско не се наядохте а отгоре на всичко ценити са надути здраво и накрая данъци не плащате.
 • впечатлен
  Отговор
  3 15:53  27.12.17
  България е държава, в която всичко е фалш и лицемерие. Няма нищо истинско, няма ценности, има само тъпи протести за всяко едно решение, черна неблагодарност, лай и вой по телевизиите, всички до една обагрени в червено, отчайващо! Зелени или червени, "еколозите", тъпи и фалшиви, се пречкат като прътове в колела и допълват тази мрачна и безнадеждна действителност. Завиждам на нормалните държави, макар че вече май няма такива, особено след бежанската вълна, заляла Европа. Както е тръгнало скоро арабите ще определят столиците на държавите и ще ги питат за всичко така, както ние непрекъснато слушаме "еколозите", които обаче не са зелени, а червени и са вредни!
 • Олигарха
  Отговор
  4 09:59  29.12.17
  Доказано е, че бай Ганьо предприемача е по-алчен от евреин, по-нагъл от арабин и по-недалновиден в бизнеса си от африканец. Доказано е от край време, че бай Ганьо си продава природата за жълти стотинки, търпи обгазявания и натравяния за без пари и умее да цъка с език и да говори по много теми, обикновено да не го чуе за който говори. На бай Ганьо ще му кажа, че смисъла на една държава е природните ѝ богатства да се ползват от всички нейни жители, а не само от тия дето живеят в даден регион, точно затова не живеем в графства. На бай Ганя предприемача ще му кажа, че бетонирането на нови площи и унищожение на природата няма да му повиши стандарта, а ще унищожи природата и ще доведе повече и по-бедни туристи, както е по черноморието. Разбира се бай Ганьо предприемача не вярва в това, а се е устремил към 10 годишния мерцедес, луканката и 50 инчовия телевизор и най-хубавото за една икономика спестените пари на влог изолирани от икономиката. Евала Ганчо! Най-нормалното нещо е премиер бай Ганьо да взима Ганьовски решения с перспектива на стотинката. Даже сега очаквам да надупчат Добруджа за да може частна фирма да плаща по 3% концесионна такса и да изнася милиарди, отравяйки 1/4 от територията ни. Давай Ганьо, гази наред!

Напиши коментар:


Публикувай