803 6

Сидеров: Не сме във властта за лифтове, плажове, концесии и марки изтребители

Златните концесии са важна тема, за която говоря откакто съм в парламента, защото са несправедливи

Стефанаки Йоанис

Ние не сме във властта за лифтове, концесии, плажове и марки изтребители! Ние сме във властта за да направим така колкото може повече българи да живеят по-добре и ако можем да върнем част от тези, които искат да заминават навън.

Това заяви пред Блиц лидерът на Атаката Волен Сидеров.

Трябва да осигурим сигурност на хората във всяко населено място. Това беше един от основните ни предизборни приоритети. Трябва да запазим страната от мигрантските потоци и да поискаме реформа на Дъблинското споразумение, което не е справедливо към фланговите страни на Европа.

Трябва да направим така, че в България да имаме работеща икономика и износ. Трябва да започнем да преразглеждаме златните концесии, а не да говорим за концесии на плажове и в ски курорти.

Златните концесии са важна тема, за която говоря откакто съм в парламента, защото са несправедливи. От златните концесии взимаме концесионна такса от 1-2% от тези фирми, всичкото останало злато се изнася от страната и се обработва в Африка. Това посочва лидерът на Атака.

Защо тази тема затихва? Какво стана с темата за нашия природен газ? Имаше големи очаквания и надежди! Какво стана с тях? Нещо не чувам да се говори по този въпрос. Ние трябва да използваме собствените си възможности, за да вдигнем брутния вътрешен продукт. Защо не правим мост с държави, които имат силно развити икономики и търсят партньорства като Китай, Индия, Бразилия и Русия? Това са държави, които търсят своя път в глобалния свят! Това смята Волен Сидеров.

Смятам, че Сидеров е напълно прав. Нашата цел е доходите на българите да бъдат увеличени чрез икономически просперитет. Убеден съм че за това могат да помогнат и инвестициите в сферата на туризма. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов

От построяването на втория лифт в Банско в българската икономика ще се влеят над 60 млн. лева и ще се създадат нови работни места. Според мен правителството трябва да пипа по-твърдо и да подпомага чуждите инвеститори. За това са много полезни и предложенията на вицепремиера Томислав Дончев за облекчаване на административните процедури. Икономиката е в подем и ще продължи да се развива, смята лидерът на ВМРО.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Скорпион29
  Отговор
  1 14:43  27.12.17
  Не знам, не съм бил там, не ги познавам, не съм наясно, аз само взех парите,вече не помня кой съм националист ли съм,комунист ли съм от ГЕРБ ли съм или от БСП само знам че много обичам кинтите др.не ме интересува
 • AMG
  Отговор
  2 15:01  27.12.17
  Тоя от време на време има точни реплики и прозрения....но само от време на време
 • gost
  Отговор
  3 17:18  27.12.17
  Този нищо няма да направи.
 • гост
  Отговор
  4 21:55  27.12.17
  Ей тоя агент на ДС , доста хора успя да заблуди че е националист . То не бяха циркове, сеири, викове, крясъци . И като влезна във властта , тишина .. и пръв приятел на ГЕРБ и ДПС . Гадна мафия са тия , червена ДС мафия . Хубавото е че всичко се променя , дано доживея да ги видя избесени всичките по софийските дървета .
 • 5 00:57  30.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Petko
  Отговор
  6 09:08  30.12.17
  Много говориж , а нищо не правиж . Циганските безобразия си продължават ,народа си ги храни , бият го за благодарност, книга писахте от атака за циганите , абе няма кво патриоти сте страшни.

Напиши коментар:


Публикувай