3 175 8

Транспортен хаос във Враца, искат да смажат паяк

Колоната наброявала повече от 100 автомобила

Мария Атанасова

Транспортен хаос вбеси врачани в идеалния център на Враца, съобщи BulNews.bg. Причината за натоварения трафик е паякът, който вдига нарушители на улица „Кръстьо Българията“, точно след пешеходната пътека на „Здравец“.

Две коли са спрели на спирката при „Рокерското кафене“ и служители на „Паркинги и гаражи“ с репатриращ автомобил ги отстраняват от мястото. Паякът заема едната лента в посока училище „Христо Ботев“ и колите, идващи от кръговото на площад „Св. Софроний Врачански“, се оказаха блокирани в адско задръстване. Колоната наброяваше повече от 100 автомобила, които стигаха чак до светофарите на „Карл Маркс“.

Повече от 15 минути преминаването по натоварената улица беше невъзможно. Лошата култура на шофьорите е основната причина за тапата. Идващите от срещуположната посока коли отказваха да спрат и да пропуснат част от колоната. Пешеходците, излезли на предновогодишен шопинг, допълнително влошаваха ситуацията.

Блокираните шофьори не скриваха възмущението си с надути клаксони, които огласиха центъра на Враца. Някои пък използваха задръстването, за да потанцуват в колите си.

Враца / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 13:49  28.12.17
  Банда идиоти се събрали на едно място ... Голяма новина, няма що
 • хъм
  Отговор
  2 19:21  28.12.17
  Вместо да подкрепят въвеждането на някакъв ред и прилагането му те го освиркват !? Това само в дивия съверозапад може да го има, нама да се оправят скоро, все такива пущиняци, ще си останат !
 • 3 22:37  28.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Леле
  Отговор
  4 04:51  29.12.17
  Когато паякът блокира улицата за да премахне автомобил и спрял на спирка, която не се използва вече и създаде задръстване мисля, че наистина паякът си е за бой. Така не се въвежда ред.

 • Шаран БГ
  Отговор
  5 07:16  29.12.17
  Никаква организация ! За трети път ме прецакват ! Какво им е попречило на "паякчиите" да сложат двама души със светлоотразителни жилетки, радиостанции и "слънчогледи" в ръцете от двете страни на "мероприятието"??? Нямат вина тези, които са с "паяка" на пътя и работят!! Но тъй като се чувствуват ВЛАСТ / и те барабар Петко с мъжете/, кой като тях ? Някой друг е големият некадърник! И най-вероятно това е техния ръководител, който естествено не е на пътя- или в началническия топъл кабинет или се спотайва в близкото кафене !!!
 • Девенски ерудит
  Отговор
  6 10:02  29.12.17
  Само Пачо носа ше ви опраи тумбаци пеливи!

  Коментиран от #7

 • Антиторлак
  Отговор
  7 09:09  30.12.17

  До коментар #6 от "Девенски ерудит":

  Как се превежда това от Торлашки на Български?
 • гост
  Отговор
  8 13:44  30.12.17
  А по-добре ли е някое дете да бъде сгазено на пешеходната пътека заради липсваща видимост от неправилно паркираните коли? И пак да има задръстване, но не заради премахване на наглеци, а заради нещастен случай? Врачаните да се замислят за просташкото си поведение, а не да плюят по дейността на паяка.

Напиши коментар:


Публикувай